Sous-Chef

Solliciteer Direct

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde en toegewijde Sous-chef om ons keukenteam te versterken! Als Sous-chef werk je nauw samen met de Chef-kok om de hoogste kwaliteit van gerechten te leveren voor het ontbijt, lunches en diners voor onze Grand Café-gasten. Daarnaast verzorg je ook de gerechten van onze vele banquetingpartijen.  

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het keukenteam, het ontwikkelen van menu's, het handhaven van de keukenstandaarden en het waarborgen van de voedselveiligheid en hygiënevoorschriften. 
 

WAT GA JE DOEN?

  • Assisteren bij het plannen en ontwikkelen van het menu, waarbij rekening wordt gehouden met seizoensgebonden producten en de nieuwste culinaire trends. 
  • Leiden, begeleiden en aansturen van het keukenteam en het creëren van een positieve en motiverende werkomgeving. 
  • Zorgdragen voor de naleving van de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften in de keuken. 
  • Assisteren bij het beheer van de voorraad en het bestellen van ingrediënten, om ervoor te zorgen dat alle benodigdheden op tijd beschikbaar zijn. 
     

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

  • Een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is.
  • Een werkweek van 38 uur.
  • Een salaris (conform schaal 6 t/m 7 in de Horeca CAO) tussen €  2.543,46- € 3.465,95 per maand op basis van een fulltime werkweek (38 uur per week), afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden. Je blijft leren, zodat jij groeit en je salaris ook.
  • Mogelijkheid tot een vast contract.
  • Pensioenopbouw via PH&C.
  • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur en 8% vakantiegeld.
  • Een open en dynamische werkplek in de culturele hub van Zeist.
  • Het “Weet waar je werkt programma” (hotelovernachting inclusief ontbijt en bioscoopbezoek).
  • 20% korting op alle F&B faciliteiten en Friends & Family korting.
  • Tot slot; bij FIGI doe je mensenkennis op en leer je hier vaardigheden die de rest van je leven nog van pas komen, dat is mooi meegenomen! 
     

WAT NEEM JE MEE?

  • Relevante opleiding op culinair gebied, bij voorkeur een afgeronde koksopleiding.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Creativiteit en passie voor koken, met oog voor detail en presentatie.
  • Sterke leiderschaps- en communicatievaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met het team.
  • Stressbestendigheid en het vermogen om onder druk te presteren tijdens piekmomenten.
  • Kennis van voedselveiligheid en hygiënevoorschriften.


OVER FIGI

FIGI is een veelzijdig familiebedrijf gelegen in het hart van Zeist en een viersterrenhotel met 97 kamers, een congrescentrum met 12 zalen, een bioscoop waar de nieuwste films draaien en een theater waar wij een divers aanbod van voorstellingen aanbieden (voor jong en oud, van muziek tot dans, tot cabaret tot toneel). Met 120 theatervoorstellingen, circa 8000 filmvoorstellingen, 100 congressen en bijna 1000 vergaderingen/trainingen per jaar is geen dag bij FIGI hetzelfde en de organisatie kenmerkt zich dan ook door een dynamische sfeer, open communicatiestructuur en een hardwerkend team van alle leeftijden voor wie gastvrijheid een vanzelfsprekendheid is.  


WORD JIJ ONDERDEEL VAN ONS GEPASSIONEERDE KEUKENTEAM? 

Solliciteer dan op de functie van sous-chef door op de sollicitatiebutton te klikken. Je sollicitatie wordt direct in behandeling genomen. Heb je nog vragen over de functie mail dan f&bmanager@figi.nl of over het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met de afdeling HR via werken@figi.nl.
 

Enthousiast? Solliciteren is eenvoudig! Je doet dit al binnen één minuut via het onderstaande formulier.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met onderstaande hiring manager voor inhoudelijke vragen over de functie. Heb je algemene vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.

Dennis Middelkoop
Keukenmanager

 030 69 27 400
werken@figi.nl

Solliciteer direct

Contact opties
Gegevensverwerking *
* Verplicht veld

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.