Loading...
SLOT ZEIST2018-02-16T13:40:41+00:00

Slot Zeist – Trouwlocatie – Vergaderlocatie

Sinds januari 2016 exploiteren de Zeister horecabedrijven Hotel Theater Figi en Hotel Restaurant Oud London het Slot in Zeist. Een schitterende historische locatie ideaal als trouwlocatie – feestlocatie of vergaderlocatie.

Voor elk type gelegenheid is er een passende zaal. Van sprookjesachtige stijlkamers voor stijlvolle feesten tot unieke slotgewelven voor intieme diners… Van moderne vergaderzalen voor conferenties en congressen tot de prachtige tuinen voor een heerlijke picknick of high tea.

De capaciteit van de diverse zalen in Slot Zeist loopt van 8 tot 150 gasten. Het slot heeft een totale capaciteit van 1.250 personen.
Alle informatie vindt u op www.slotzeist.nl

Brasserie

De brasserie van Slot Zeist is dinsdag t/m zondag geopend tussen 11.00 – 17.00 uur.

Voor informatie, boekingen en reserveringen zie website Slot Zeist >

Rondleidingen Slot Zeist en omgeving

Wil je het 17e-eeuwe Slot Zeist bezoeken of een historische wandeling maken door de tuinen van het Slot? Het Gilde Zeist biedt de mooiste rondleidingen aan. Ervaren gidsen nemen je me door de tijd. Klik hier om te kijken wanneer de rondleidingen plaatsvinden. Wilt u op een andere dag of andere tijd en bent met meer dan 5 personen dan kunt u een aanvraag  indienen. U wordt je mét gids rondgeleid door het prachtige Zeist (2,50 euro per persoon met een minimum van € 25,- per rondleiding). Pinnen is niet mogelijk.

Overnachten bij Slot Zeist

Slot Zeist werkt samen met Hotel Theater Figi. Hotel Figi is een prachtig viersterrenhotel op op een paar minuten lopen van Slot Zeist. Figi beschikt over 97 hotelkamers en het hotel staat bekend om zijn gastvrijheid en service. Boek gemakkelijk een kamer in hotel Figi.