RESTAURANT – Grand Café Figi2018-11-14T17:57:05+00:00

Grand Café Figi

Grand Café Figi huiskamer - Restaurant Figi

Welkom in ons Grand Café, dé meest theatrale huiskamer van Zeist.

Het Grand Café Figi in Zeist is compleet verbouwd. Het Grand Café heeft een prachtige nieuwe inrichting en uitstraling. Gelegen in het hart van de stad Zeist is het de ideale locatie om na het winkelen te komen lunchen of borrelen. En of je nu vanwege een voorstelling in het theater komt of omdat je gewoon lekker wilt eten of drinken: je bent van harte welkom.

Het allerbelangrijkste los van het interieur en het historische karakter, is de kwaliteit van eten en drinken. We hebben voortreffelijke kleine en uitgebreide gerechten, bijvoorbeeld in combinatie met een van de 20 soorten bieren. Niet alleen uit de fles, maar ook altijd heerlijke bieren van de tap. Natuurlijk ben je ook welkom voor een heerlijk glas wijn en/of voor één van de vele koffiespecialiteiten. In het restaurant kunt u een keuze maken uit de complete kaart met kleinere gerechten of à la carte.

Geopend van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat en daarmee de locatie voor koffie, lunch, borrel, diner of zomaar een drankje. Ook beschikt het Grand Café over een groot terras waar je in de zomermaanden heerlijk kunt zitten.

Flexwerken, krantje lezen of een eigengemaakt Figi gebakje eten? Dan ben jij bij Figi aan het goede adres, er is gratis wifi en er zijn stopcontacten voor je laptop of tablet.

Openingstijden Grand Café Figi

Maandag tot en met vrijdag van 06.30 tot middernacht.
Zaterdag & zondag van 07.30 tot middernacht.

Menukaart

Bekijk onze vernieuwde menukaart voor de komende periode.*

Lunch, Diner & Drinks

*Op theateravonden serveren we van 17:30 tot 20:00 uur een heerlijk theatermenu, 2 of 3 gangen. Vanaf 20:00 uur kun je op theateravonden à la carte dineren.
Overzicht theateravonden.

Lunch en diner

Figi Grand Café

Gebak en taart

Taartjes Figi - gebak

Borrelen

Tafel reserveren? Regel het direct online!

Wil je een tafeltje reserveren voor een diner of uw feestje? Reserveer je tafel direct online! Wij raden aan op tijd je tafel te reserveren, zeker in het weekeinde. Dan weet je zeker dat er plaats is. Bellen kan natuurlijk ook op 0306927400

Tafel reserveren