Theatertechnicus2018-10-22T11:53:22+00:00

Project Description

Afdeling: Congrestechniek Functietitel: Theatertechnicus
Contracturen 38 Salarisniveau:  Schaal 5
Plaatsingsdatum: 2-10-2018   Niveau/Opleiding: MBO
Dienstverband:        vast(met proeftijd)  Duur contract:  7 maanden

Theatertechnici (met specialisatie geluid of licht) gezocht!

Hotel Theater Figi is op zoek naar een nieuwe toppers om het theatertechniek team te versterken. Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie! 

Dit is Figi

De basis voor het huidige Figi werd in 1850 gelegd met de opening van een banketbakkerij door de uit Saksen afkomstige Ludwig Wunsche. In 1909 verhuisde het bedrijf naar Het Rond en in 1917 kwam Figi in handen van de familie Ruijs die in 1925 de concertzaal bouwde. Bijna 100 jaar theatergeschiedenis. Sinds 1 november 2016 is de derde generatie aan het roer. Vorig jaar was Figi precies 100 jaar een familiebedrijf.

 Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een viersterrenhotel met 97 hotelkamers, een (film)theater,  eventlocatie tot het nieuwe  grand café. Figi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hardwerkende, no-nonsense sfeer. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen!

Figi gelooft in het gelukkig maken van mensen door middel van het faciliteren van een plek die verrassend, open en actief is als (film)theater, eventlocatie, grand café én hotel. Een plek waar je ontmoet, ontspant, werkt, eet, slaapt en cultuur beleeft.

Dit is jouw toekomstige Job

Jij assisteert bij de (120) voorstellingen van amateur- én professionele gezelschappen in onze theaterzalen. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt op het gebied van technische ondersteuning (op het gebied van geluid of licht) bij evenementen en congressen. Ons team bestaat uit interne en externe technici en is service- en gastgericht, collegiaal, verantwoordelijk, sociaal en flexibel.  Ben jij dit ook of wil jij dit graag worden? Dan mag je ons team direct komen versterken!

Wat wij wel nog van je vragen is:

·         Operationele ervaring en affiniteit in een theater en/of evenementenorganisatie;

·         Theater technisch diploma op minimaal MBO-niveau;

·         Flexibele inzetbaarheid;

·         Affiniteit met zelfstandig en probleemoplossend werken (ook tijdens storingsdiensten);

·         And last, but not least – hart voor de zaak.

 Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een salaris conform de Horeca CAO in schaal 5, met in eerste instantie een arbeidsovereenkomst als  vaste medewerker (38u)  van 7 maanden.

Daarnaast bieden wij jou het “Weet waar je werkt” programma waarbij je een uitnodiging ontvangt om een nachtje te slapen in ons hotel, inclusief ontbijt en bioscoopbezoek. Je wordt samen met je grote liefde, partner, moeder of een andere vriend of familielid (als mystery guest) ontvangen door alle collega’s. Alle medewerkers van Figi krijgen 25% korting op alle F&B faciliteiten. Daarnaast mag je ook je vrienden en familie bij ons onderbrengen, met onze (personeels- en) Friends & Family-korting. En natuurlijk hebben wij een super leuke personeelsvereniging. Iedereen mag hier lid van worden en de genieten van de leuke voordelen, zoals gratis bioscooptoegang en gezellige jaarlijkse uitjes.

Solliciteer per email naar vacatures@figi.nl.
t.a.v. Paula de Hair