Senior Meeting & Sales Executive2018-10-25T12:54:28+00:00

Project Description

Afdeling: Sales Functietitel

Senior Meeting & Sales Executive

Contracturen 38 Salarisniveau:  Schaal 6
Plaatsingsdatum: 15-10-2018   Niveau/Opleiding: HBO
Dienstverband:        Vast (met proeftijd)  Duur contract:  7 maanden

Senior Meeting & Sales Executive gezocht!

Hotel Theater Figi is op zoek naar een nieuwe topper om het sales team te versterken. Ben jij de persoon die wij zoeken? Ben jij beschikbaar tussen de 32 en 38 uur per week? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie!

Dit is Figi

De basis voor het huidige Figi werd in 1850 gelegd met de opening van een banketbakkerij in Zeist. In 1917 kwam Figi in handen van de familie Ruijs die het bedrijf hebben uitgebouwd met een hotel en een theater. Sinds 1 november 2016 is de derde generatie aan het roer. Vorig jaar was Figi precies 100 jaar een familiebedrijf.

Hotel Theater Figi staat voor kwaliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Van een viersterrenhotel met 97 hotelkamers, een (film)theater,  eventlocatie tot het nieuwe  grand café. Figi is #verrassendveelzijdig. Het Figi-team kenmerkt zich door een gezellige, hardwerkende, no-nonsense sfeer. Wij hopen dat jij je snel thuis zult voelen!

Figi gelooft in het gelukkig maken van mensen door middel van het faciliteren van een plek die verrassend, open en actief is als (film)theater, eventlocatie, grand café én hotel. Een plek waar je ontmoet, ontspant, werkt, eet, slaapt en cultuur beleeft.

Dit is jouw toekomstige Job

Als Senior Meeting & Sales Executive bij Hotel Theater Figi hou jij je bezig met (groeps)aanvragen voor de zalen voor onze klanten en gasten. Je bereidt congressen, feesten, vergaderingen en partijen voor, neemt (groeps)reserveringen aan en verwerkt deze. Je geeft rondleidingen aan potentiële klanten.  Je behandelt én volgt uitstaande offertes op. Je zorgt voor een heldere communicatie tussen de uitvoerende afdelingen over afspraken en bijzonderheden. Daarnaast ben je altijd bezig met acquisitie en new business. Jouw plan beslaat het in de markt zetten van Figi als hét veelzijdige congrescentrum. Met het Sales & Reservations team zorgen jullie dat onze klanten de ervaring krijgen die we beloven. Je bent een netwerker pur sang en begrijpt als geen ander het sales vak in de hotellerie, en werkt graag voor een organisatie waarbij gastbeleving hoog in het vaandel staat.

Wat wij wel nog van je vragen is:

  • HBO werk- en denkniveau (bijv. in commerciële richting of Hotelschool)
  • Ten minste 5+ jaar ervaring op het gebied van banquet sales in de evenementen- en congresbranche;
  • Aantoonbare kennis van commerciële trajecten rond evenementenorganisatie, faciliteiten, arrangementen, prijstelling e.d
  • Eigen initiatief en zelfstandig kunnen opereren in sales trajecten;
  • Overtuiging en sterkte onderhandelingsvaardigheden;

Jij krijgt van ons een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een salaris conform de Horeca CAO in schaal 6, met in eerste instantie een arbeidsovereenkomst als  vaste medewerker  van 7 maanden.

Daarnaast bieden wij jou het “Weet waar je werkt” programma waarbij je een uitnodiging ontvangt om een nachtje te slapen in ons hotel, inclusief ontbijt en bioscoopbezoek. Je wordt samen met je grote liefde, partner, moeder of een andere vriend of familielid (als mystery guest) ontvangen door alle collega’s. Alle medewerkers van Figi krijgen 25% korting op alle F&B faciliteiten. Daarnaast mag je ook je vrienden en familie bij ons onderbrengen, met onze (personeels- en) Friends & Family-korting. En natuurlijk hebben wij een super leuke personeelsvereniging. Iedereen mag hier lid van worden en de genieten van de leuke voordelen, zoals gratis bioscooptoegang en gezellige jaarlijkse uitjes.

Stuur je sollicitatie per email naar vacatures@figi.nl.

t.a.v. Paula de Hair