Hotelarrangementen2018-12-13T11:32:15+00:00

Heerlijke arrangementen bij Hotel Figi Zeist

Waar beleeft u een uniek weekendje weg? In Figi! Met de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug binnen handbereik en de verrassende culinaire en culturele mogelijkheden binnens- en buitenhuis, hoeft u zich in en rond Figi geen moment te vervelen. Natuurlijk staat gastvrijheid bij ons hoog in het vaandel en kunt u er vanuit gaan dat wij alles zullen doen om uw verblijf aangenaam te laten verlopen.
Neem voor reserveringen of meer informatie contact op met Kamerreserveringen, via 030-6927542 of hotelreserveringen@figi.nl.
Graag tot ziens in Figi!

Onze hotelarrangementen:

Een ontspannende avond naar de bioscoop inclusief diner en overnachting in een viersterrenhotel, dat kan allemaal onder één dak.

Lees meer…

Hendrikmarsmanzaal

Licht uit, spot aan. Genieten van theater, concert, musical of cabaretvoorstelling in combinatie met een diner en comfortabele overnachting, dat kan allemaal in Figi. Lees meer…

Kazan theater

Beleef een magische kerst in Hotel Theater Figi.
De familie Kazàn maakt de feestdagen extra magisch met hun exclusieve show ‘Kerst met Kazàn’.
Lees meer…

Slot Zeist

Wij heten u welkom met een drankje in Figi en hebben een tafel voor u gereserveerd in Brasserie Slot Zeist voor een uitgebreide high tea.

Lees meer…

Er even lekker tussenuit? Geniet van de prachtige omgeving van Hotel Theater Figi.

Lees meer…

Er even lekker tussenuit? Genieten in Figi en de in-house bioscoop

Lees meer…

slot zeist kunst en antiek beurs

Het tweejaarlijkse Kunst- en Antiek evenement in Slot Zeist begint een begrip te worden in Midden Nederland. Nabij overnachten in Hotel Theater Figi?

Lees meer…

ASHTONIA 2019

In de zomer van 2019 verwelkomen we het Ashtonia festival. Boek hier een voordelig hotelarrangement.

Lees meer…