Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Tickets kopen

Wubbo’s Last words: Save The Earth
Multimediaal theaterspektakel rond het leven van Wubbo ockels.

Wie zegt dat het redden van de aarde geen feestje mag zijn?
Save the Earth is een unieke show, geïnspireerd door het levensverhaal van Nederlands eerste astronaut. Wat zag hij, door dat raam van de Space Shuttle, dat zijn leven veranderde?
De voorstelling raakt, laat je lachen, en inspireert! Met nog nooit eerder vertoonde beelden van Wubbo Ockels, een 11-koppige liveband en Jörgen Raymann.

Jörgen en andere geliefde Nederlanders creëren een onvergetelijke belevenis met een essentiële boodschap. De ruggengraat van de voorstelling zijn de prachtige live nummers: Waanzinnige nummers van Michael Jackson, Swedish House Mafia, David Bowie, en eigen materiaal.
Een mix van fictie, actualiteit en heel veel humor, waarin we ook tips krijgen voor niets minder dan het redden van de aarde.

🌳 Show zonder winstoogmerk 🌳! De volledige opbrengst van de voorstelling gaat naar Happy Energy en Plastic Soup Foundation.

De show Save The Earth wil informeren, entertainen, maar vooral inspireren. Want daar draaide het bij Wubbo om. Inspireren! Opdat de mensen er blij van worden om schoner met de planeet om te gaan. Hij had niets tegen terrasverwarmers. Hij was niet van ‘verbieden’. Maar als je die wilt gebruiken om comfortabel op je terras te zitten: wek de stroom dan op met zonne-energie. Want schone energie is ‘Happy Energy’.  Vandaar dat Wubbo de stichting Happy Energy heeft opgericht. Want we mogen genieten van energie. Maar dan wel schoon. want daarmee kunnen we de aarde redden.

Wubbo Ockels: astronaut, uitvinder, innovator en visionair.

Als je vanuit de ruimte onze aarde bekijkt, dan ervaar je die heel anders dan vanaf de aarde zelf”. Je ziet die kwetsbare planeet, helemaal alleen, en beseft opeens dat er geen tweede is. Er is geen reserve planeet, geen tweede ‘aarde’. We moeten het doen met deze. En daarmee komt het besef dat we er alles aan moeten doen om hem te beschermen.

script: Ger Apeldoorn en Harm Edens | regie: Gijs de Lange | met: Jörgen Raymann | muziek: elfmansband met Bert Heerink (zang)

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.

Datum:   vrijdag 2 november 2018 om 20:15 uur
Plaats:    Hotel Theater Figi, Het Rond in Zeist
Genre:     multimediatheater
Kosten:   € 29,50  per persoon