Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Tickets kopen

Ben jij geïnteresseerd en op zoek naar informatie voor jouw vakantie naar de USA of Canada komend jaar of later?

Bezoek dan deze grootste USA & Canada Reisbeurs van Nederland in het midden van het land waar ruim 40 exposanten je zullen inspireren en informeren over alle mogelijke bestemmingen. Later in de maand zijn we in het zuiden van het land waar een 10-tal exposanten klaar staan om je te informeren.

Op onze beursdagen staan gespecialiseerde touroperators, airlines en andere reisspecialisten voor je klaar om je te voorzien van alle benodigde informatie om je droomreis te realiseren. Maak kennis met de blues in Mississippi. Ga beren spotten of bewonder walvissen vanaf een cruiseschip. Maak een roadtrip dwars door de USA of Canada, met de camper, auto of motor, of geniet van een heerlijke zonvakantie aan de Florida Keys. Zij kennen als geen ander het aanbod en de grote diversiteit aan mogelijkheden van reizen, activiteiten en accommodaties die in Noord-Amerika wordt aangeboden. Jouw droomreis naar Noord-Amerika begint met een gesprek met deze reisspecialisten die veelal zelf intensief rondreizen en hun ervaringen graag met je delen.

Op de reisbeurs kun je diverse presentaties bijwonen van exposanten en films bekijken van een aantal schitterende bestemmingen in de USA en Canada. In Zeist kun je een kijkje nemen in drie campers die voor het hotel staan. Een truckcamper en 2 verschillende standaard motorhomes!

  • € 10,- aan de deur zonder inschrijving
  • € 7,50 na inschrijving op onze website www.usacanadareisbeurs.nl – 25% korting
  • € 5,25 online inschrijving voor bezoekers met een kortingscode – ± 50% korting > Speciaal voor bezoekers van Figi de kortingscode: FigiGast2018

Schrijf je in via de website www.usacanadareisbeurs.nl