Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Sfeervol Winterconcert Internationaal Lied Festival Zeist

Op zondag 10 december verleent het Internationaal Lied Festival Zeist het centrum van Zeist extra glans met een bijzonder concert. Het festival heeft iets bijzonders voor u in petto om de koude dagen op te vrolijken. Vanaf 19.30 uur brengen Raoul Steffani (bariton) en Daan Boertien (pianist) u in Slot Zeist een gevarieerd programma met liederen van Grieg, Strauss en Sibelius, afgewisseld met stukken voor piano solo van Sibelius.

Raoul Steffani en Daan Boertien waren eerder in mei al te horen tijdens het Internationaal Lied Festival Zeist. De carrières van deze twee jonge musici hebben een grote vlucht genomen. Beiden hebben op meerdere concoursen prijzen in de wacht gesleept en zijn te zien en horen geweest op radio en TV. Op dit moment staan zij samen in de finale van de Dutch Classical Talent – Tour & Award, een promotietraject voor jonge, Nederlandse artiesten.

Voor een extra bijzonder tintje boekt u het winterarrangement. Om 17:00 uur staat dan in de Brasserie van het Slot een welkomstdrankje voor u klaar. Voorzitter van het liedfestival, dhr. Aat Klompenhouwer, zal u voorstellen aan de solisten in een korte meet-and-greet. Om 17:30 uur schuift u aan voor een winters buffet, waarna u een inleiding krijgt op het concert. Voor meer informatie over het concertprogramma kijkt u op www.ilfz.nl

Kaartverkoop online via: www.ilfz.nl. U ontvangt uw tickets direct per mail (kosten € 1,50 per bestelling).

Datum:             10 december 2017

Locatie:             de Slotzolder van Slot Zeist

Prijzen:             €  18,00 (volwassenen)

€  16,00 (Vrienden ILFZ / leden VVHL)

€     7,50 (jongeren tot 30 jr.)

€  45,00 (winterarrangement)