Laden Evenementen

Tickets kopen

Het gezelligste avondje uit met je vriendinnen in Figi!
Deze keer inclusief LADIES FAIR & LOTERIJ!

Het populaire avondje uit voor onze ladies! Een combinatie van een tweegangendiner, voorpremière ALL YOU NEED IS LOVE, prosecco, popcorn, koffie/thee,  LADIES FAIR & LOTERIJ met leuke prijzen!
€ 45 p.p.

Aanvang diner 18:00 uur
Groepsreservering: om er van verzekerd te zijn dat u als groep bij elkaar kunt zitten, adviseren wij de reservering door één persoon te laten maken.

Hoofdgerecht
Gebakken zalmfilet met een spitskooltaartje, aardappel espuma en een beurre blanc van gerookte boterofParelhoenfilet met tagliatelle en een saus van proseccoSurprise Dessert
All You Need is Love
van de chef

Dieetwensen? laat het ons weten via grandcafe@figi.nl
Een vegetarische optie is altijd mogelijk.

Over de Film

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host… Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?