VVV Zeist Utrecht

In Hotel Theater Figi

VVV ZEIST2018-02-16T13:53:22+00:00

VVV Zeist | Gevestigd in Hotel Theater Figi

In Zeist is de VVV gevestigd in Hotel Theater Figi en hier vindt u info over Zeist en activiteiten in de provincie Utrecht. De gastvrouwen die hier werken adviseren u met plezier over de leukste bezienswaardigheden en activiteiten in Zeist. VVV Zeist biedt u ook volop tips, informatie en routes om naast Zeist de volledige Heuvelrug te ontdekken. Op deze locatie kunt u tevens een fiets of e-bike huren! Dompel u onder in deze prachtige regio en als u toch bij Hotel Figi bent, overweeg dan zeker om de dag af te sluiten met een leuke voorstelling in het theater of een filmpje in de bioscoop van Figi!

Wilt u de omgeving al wandelend of fietsend ontdekken dan kunt u bij de VVV terecht voor diverse fiets- en wandelroutes. En zoekt u een cadeau op maat? Koop dan één van onze VVV cadeaubonnen en laat de ontvanger zelf een geschenk kiezen.

Wilt u graag in contact komen met VVV Zeist? Stuur ons gerust een e-mail (info@figi.nl) of bel ons op 030-6927400 (kan 24/7!). Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen!

VVV Zeist opent in Figi