PARKEERGARAGE FIGI ZEIST

PARKEERGARAGE FIGI ZEIST2018-02-16T13:54:33+00:00

Parkeren Zeist – Openbare Parkeergarage Figi Zeist centrum

Parkeren in Zeist? U kunt gemakkelijk en snel parkeren in de openbare parkeergarage van Hotel Theater Figi in het centrum van Zeist!

De parkeergarage heeft 275 plaatsen en parkeren kost 1,50 euro per uur. U betaalt slechts 5 euro per parkeerkaart per dagdeel van vier uur. Na een theater- of bioscoopvoorstelling kunt u voor 4,50 euro een speciale uitrijkaart aanschaffen. Als hotelgast parkeert u gratis uw auto in onze parkeergarage  of uw (elektrische) fiets in afgesloten en overdekte fietsenstalling.

De parkeergarage heeft ingangen zowel aan de Laan van Beek & Royen als aan de Jufferstraat. Op de Jufferstraat, direct naast onze parkeergarage, bevindt zich een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Er is geen lift in de parkeergarage aanwezig. Slot Zeist ligt op slechts 5 minuten loopafstand van Figi. Vanuit de parkeergarage kunt u Figi overdekt bereiken.

Tarieven parkeergarage
€ 1,50 per uur
€ 5,- per dagdeel (4 uur)
€ 4,50 euro theater-uitrijkaart

 

 

Oplaadpunt auto’s

Naast de parkeergarage bevind zich een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Parkeren Slot Zeist

Schuin tegenover Slot Zeist zijn een twintigtal parkeerplaatsen gelegen en op een loopafstand van 3 minuten bevindt zich een openbare parkeerplaats met 300 plekken. Op het voorplein van Slot Zeist is het niet toegestaan te parkeren.

Parkeren Theatervoorstellingen

Bezoekers van door Figi geprogrammeerde voorstellingen in Figi kunnen op vertoon van hun inrijticket bij het theater of bioscoopbuffet voor € 4,50 een uitrijkaart kopen. Om na de voorstelling rijen bij de parkeerautomaat te voorkomen adviseren wij u voor uw eigen gemak vooraf of in de pauze een uitrijticket te kopen. Wanneer u online tickets boekt heeft u de mogelijkheid om de parkeerticket erbij te kopen. U kunt de parkeergarage ook in- en uitrijden met uw creditcard.