BANQUET EN VERGADERZALEN2018-09-24T11:44:26+00:00

Vergader en banquetzalen

Rondom het Atrium, het hart van Figi, zijn de grootste banquet- en vergaderzalen gesitueerd; de Copijn-, Springer-, Tersteeg en Zocherzaal. Deze vier zalen zijn samen te voegen tot één grote ruimte, die op de eerste etage met het Atrium in verbinding staat. Deze ruimte kan worden gebruikt als informatiemarkt bij congressen met grote diners en buffetten, maar ook als ruimte voor feesten en recepties. Gescheiden door geluidsdichte wanden is iedere individuele zaal geschikt voor vergaderingen, besloten diners of trainingsruimte. De zalen hebben veel daglicht, met uitzicht op Het Rond, maar kunnen ook verduisterd worden voor audiovisuele presentaties. Ze beschikken tevens over klimaatbeheersing.

Vergaderarrangementen

Om het u gemakkelijk te maken hebben we diverse vergaderarrangementen samengesteld van 4 uur tot 32 uur, maar alles op maat is uiteraard mogelijk. Vraag onze events medewerkers naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee, ook op culinair gebied.

Bel voor informatie naar de mogelijkheden: 030-692 75 50, mail naar events@figi.nl of vraag via ons formulier een offerte aan.

Copijnzaal

De Copijnzaal is geschikt als vergaderzaal en als dinerzaal. De vergadercapaciteit van de zaal is 80 personen in theateropstelling en ook geschikt voor een diner tot 80 personen.

Springerzaal

De Springerzaal is een ruime zaal die gebruikt kan worden als informatiemarkt bij congressen, voor grote diners en buffetten, maar ook als ruimte voor feesten en recepties. Er kunnen 250 personen in de Springerzaal voor een receptie.

Zocherzaal

De Zocherzaal heeft een ruime capaciteit en deze zaal is multifunctioneel te gebruiken en vormt een prima combinatie met de Tersteegzaal.

Tersteegzaal

De Tersteegzaal is een van de eventzalen, en is zeer gemakkelijk met andere zalen te combineren tot één grote zaal. De capaciteit van de zaal is 60 personen in theateropstelling.

Daniel Marotzaal

De Daniël Marotzaal is een middelgrote vergaderzaal met veel lichtinval van buiten. De capaciteit van de zaal is 60 personen in de theateropstelling.

Stoopendaalzaal

De Boschzaal/Stoopendaalzaal is een vergader- en receptiezaal met een capaciteit van 60 personen.

Stoopendaalzaal

De Boschzaal is een van de vergaderzalen, ideaal voor kleinere groepen, met een capaciteit van 12-15 personen.

george figi zaal

De George Figi Salon is een intieme vergaderruimte met klimaatbeheersing en heeft een capaciteit 12 personen in carré-opstelling.

Het Atrium is echt het hart van Figi met verbindingen naar alle zalen die Figi in huis heeft. Het atrium is bij uitstek geschikt als welkomst-, borrel- en receptieruimte.

Atrium 1e verdieping is een ideale plek voor ontvangst, borrel en lunch. Het atrium grenst aan diverse zalen en subzalen.