Audio-visueel2017-07-06T16:49:42+00:00

Audio-visueel – in Figi Zeist Utrecht

Techniek is bij ieder congres onmisbaar. Figi heeft een vast team van technici met specialismen in geluid-, beeld- en lichttechniek en een goede staat van dienst. Zij staan voor u klaar om alle techniek tot in de puntjes te verzorgen, zoals het naadloos wisselen van sprekers, beeld, presentaties, live streamen en zorgen voor een perfecte geluidskwaliteit.

Beeld
Voor een grote congresruimte is grootbeeld projectie een veel gevraagde en gewenste oplossing om uw presentatie en boodschap goed over te brengen. Figi heeft twee congreszalen en twee bioscoopzalen met grootbeeldschermen overal met bioscoopkwaliteit. Naast grote schermen kunt u denken aan kleinere lcd-beeldschermen bij de entree en op diverse plekken rondom de zalen.

Geluid
De verstaanbaarheid van je sprekers staat en valt met goede geluidsapparatuur. Figi heeft draadloze microfoons, geluidsvoorzieningen en technisch personeel.

Licht
Met goede verlichting kun je je congres sfeervol inrichten. De grote congreszalen kunnen compleet ingericht worden naar al uw (licht)wensen, van een complete lichtshow tot een enkele podium spot. Ook in de overige zalen kunnen we met lampen en led-verlichting een mooie sfeer neerzetten naargelang uw wensen.

Kortom:
✓ Geen technische zorgen, een geruststellend gevoel
✓ Naadloze overgangen van beeld en geluid
✓ U kunt geluid, beeld en licht naar eigen wensen inrichten.
✓ Kennis en kunde in het creëren van sfeer en beleving
✓ Bekwaam en gedreven personeel met jaren ervaring

Benieuwd naar wat wij op audiovisueel gebied voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden via info@figi.nl of 030 692 75 50 of vraag direct een offerte aan via de onderstaande knop.

licht + zaal 9x6
onstage licht
sfeer paars atrium