CONGRESCENTRUM2018-10-16T14:58:31+00:00

Congressen, vergaderen, events en feesten

Hotel Theater Figi is een multifunctionele evenement- en congreslocatie in Midden-Nederland. Het derde generatie familiebedrijf staat al 150 jaar voor gastvrijheid. Hotel Theater Figi onderscheidt zich door de warme en stijlvolle sfeer waarin je, evenals je gasten, je direct thuis zal voelen. De enthousiaste eventplanners helpen je graag bij het uniek maken van jouw evenement. Bijvoorbeeld door proactief met u meedenken om van uw congres een succes te maken. Ons team staat klaar om alle vragen te beantwoorden of vraag direct en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk nu onze 360º tour!

Congreslocatie en evenementenlocatie Midden-Nederland

Congreszalen

Figi heeft vier grote congreszalen, met het pronkstuk: de Hendrik Marsmanzaal.

lees meer

Vergaderzalen

Figi heeft zeventien vergader- en eventzalen, zo is er altijd een geschikte zaal voor uw gezelschap.

lees meer

Foodbook en meer

In Figi is veel mogelijk, denk aan de aankleding, audiovisueel en catering op maat.

lees meer
Hotelkamer conferentiehotel

Conferentiehotel

Congres en conferentiehotel Figi in Zeist. De centrale locatie van Figi in Utrecht – Midden-Nederland is ideaal voor congressen en vergaderingen.

lees meer

Vergaderarrangementen

Voor gezelschappen hebben wij speciale vergaderarrangementen samengesteld, van 4 tot 32 uur die het gemakkelijk voor u maken. Wij denken graag met u mee.

lees meer
Slot Zeist

Slot Zeist

Op 5 minuten van Figi ligt eventlocatie Slot Zeist. Hier kunt u ook terecht kunt voor uw congressen, events of prachtige combinaties maken met Figi.

lees meer

Bereikbaarheid 

Hotel Theater Figi ligt in het hart van Nederland, vlakbij Utrecht, tussen de uitvalswegen A12 en A28. Wij zijn uitstekend bereikbaar voor gasten uit alle windstreken. Wij beschikken over een eigen parkeergarage met 275 plaatsen en zijn daarnaast goed bereikbaar met openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur vanuit station Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Vliegveld Schiphol heeft een directe verbinding met beide stations. We verzorgen ook pendelbus services!

meeting review

Meeting Review

Geweldig Rotary district 1570 congres in Figi Zeist

“Jaarlijks district Rotary congres waar tussen de 150 – 200 Rotarians aan deelnemen. In overleg met de events afdeling het gehele programma afgestemd, zal voor zaal. Verrassende suggesties zoals een borrel na afloop op het toneel. Was een groot succes. Makkelijk parkeren, goede geluidsinstallaties en vooral zeer vriendelijke en behulpzame bediening en ondersteuning. Aanrader. Liep op rolletjes.”