OPENINGSTIJDEN, KIJKWIJZER EN TICKETS2018-07-19T17:47:06+00:00

Openingstijden Bioscoop Figi Zeist en tickets

Koop uw tickets online (niet telefonisch reserveren)!
Zo bent u verzekerd van de beste plaatsen en voorkomt u een wachtrij bij de bioscoopkassa! Bestel uw tickets online!
Voor 3D films geldt een meerprijs van € 2,50.
Voor films die langer dan 150 min duren geldt een meerprijs van € 1,50.

Openingstijden Figi Zeist bioscoopkassa
De bioscoopkassa is drie kwartier voor aanvang van de eerste voorstelling tot een kwartier na aanvang van de laatste voorstelling geopend. Tussen de laatste middag- en eerste avondvoorstelling is de kassa gesloten. U kunt ook te allen tijde via deze website tickets bestellen.

Goedkoper parkeren
Op vertoon van uw inrijkaart bij het bioscoopbuffet kost een uitrijkaart slechts € 4,50. Deze zijn bij het bioscoopbuffet alleen verkrijgbaar direct voorafgaand aan de film of tijdens de pauze.

Filmhuis Figi Zeist
Samen met de Filmliga Heuvelrug programmeert Figi extra filmvoorstellingen onder de naam ‘Filmhuis Figi’ op dinsdagavonden om 20.15 uur. Koop uw tickets bij de Figi bioscoopkassa vanaf een week voorafgaande aan de voorstelling of online. De toegangsprijs bedraagt € 8,50 voor losse tickets. Leden van de Filmliga krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart altijd toegang voor € 7,50.
Wanneer een voorstelling uitvalt, geeft het toegangsbewijs toegang tot een andere filmvoorstelling naar keuze in de Figi Bioscoop.

Filmhuis Figi Plus
Figi programmeert ook regelmatig filmhuis films op maandagmiddagen (aanvang 15.00 uur). Dit zijn de Figi Filmhuis Plus films. Er is geen pauze in de film en de zaal is bereikbaar per lift. Toegang € 8,- p.p.
Bestel uw tickets via onze website of koop ze bij de Figi bioscoopkassa.

Filmliga Heuvelrug
Losse tickets (€ 8,50) voor niet-abonnees (introducees of ter kennismaking met de Filmliga) zijn in beperkte mate, vlak voor aanvang van de voorstelling, verkrijgbaar aan de bestuurstafel van de Filmliga in de bioscoopfoyer van Figi.
Meer over Filmliga Heuvelrug >

Slechthorenden
Voor bioscoopvoorstellingen is er de earcatch-app beschikbaar. De earcatch biedt audiodescriptie voor films en series.

Adverteren in de bioscoop en bioscooplobby 
Figi heeft 4 bioscoopzalen en adverteren is zeker mogelijk. Voor informatie en de mogelijkheden over bioscoopreclame in Figi verwijs ik je graag door naar cinefox: https://www.cinefox.nl/bioscoopreclame.

Eten & drinken
We hebben een ruime selectie eten & drinken, uiteraard ook heerlijke popcorn om je bioscoopbezoek compleet te maken. Het is niet toegestaan je eigen eten & drinken mee te nemen.