THEATER SLOT ZEIST

THEATER SLOT ZEIST 2016-11-28T22:49:15+00:00

Theater Slot Zeist

Theater Slot Zeist is gevestigd in een intiem theatertje op de zolder van Slot Zeist.THEATER SLOT ZEISTSinds 1965 programmeert Theater Slot Zeist (toneel)voorstellingen veelal gemaakt door amateurspelers onder begeleiding van een professioneel regisseur. Onze stichting bestaat louter uit vrijwilligers, die met veel passie voorstellingen organiseren.

Op de vrijdagavonden, van oktober tot en met april, bieden wij u toneelvoorstellingen en op De Vijfde Vrijdag cabaret of een muzikale theatervoorstelling. In de maand januari zijn er elke zondagmiddag kindervoorstellingen.

Elke vrijdagavond, na afloop van de voorstelling, de mogelijkheid om wat te drinken en na te praten met de spelers in de Kersbergenzaal.

Een van de culturele functies van Slot Zeist betreft het theater in de culturele vleugel. Slot Zeist biedt hiermee een podium aan uiteenlopende culturele manifestaties: van amateurtoneel tot avant-garde theater. Het intieme Slottheater beschikt over 54 stoelen en vormt een prima combinatie met Brasserie Slot Zeist. De openluchttheatervoorstellingen vinden gedurende de zomermaanden plaats. Het amfitheater in de tuin biedt plaats aan 1000 personen. Voor meer informatie over de voorstellingen: www.theaterslotzeist.nl.