BABY-PEUTER EN KINDERVOORSTELLINGEN

In Theater Figi Zeist

BABY-PEUTER EN KINDERVOORSTELLINGEN 2018-01-17T13:58:57+00:00

Baby – Peuter en Kindervoorstellingen in Theater Figi Zeist

Er is voor kinderen uit de omgeving van Zeist en Utrecht het gehele jaar van alles te doen. Je kunt het hele jaar bij Figi terecht voor een kinderfeestjes in combinatie met een film maar ook bijzondere kindervoorstellingen en kinderevenementen. Een greep uit het aanbod:

Kinderboekenfeest

Het jaarlijkse Kinderboekenfeest. Een feest voor alle kinderen die van lezen en boeken houden, met workshops en een theatervoorstelling.

Buurman en Buurman

Optredens van Buurman en Buurman. Nieuwe slapstickmusical met de leukste buurmannen van de wereld.

Tickets-> za 17 maart 14:00 uur.
Tickets-> za 17 maart 16:00 uur

Krulmuziek

Krulmuziek brengt een klassiek muzikaal programma voor de allerjongsten.  Dit zijn geweldige luister-, kijk- en mee-speelervaringen waarin de baby’s en peuters muzikaal getrakteerd worden op verrassende klanken Verwend worden met klassieke muziek, wiegend op je vaders of moeders schoot op het toneel, met de volle aandacht voor jou en de muziek.

Voor de kinderen van 2,5 tot 6 jaar is er het kinderconcert Boeffie Trommelt. Een hartveroverende en vrolijke voorstelling van Boeffie die alles op alles zet om zelf muziek te maken.

Jong Talent

JongTalent biedt jonge getalenteerde musici en kleinkunstenaars de gelegenheid om zich te presenteren en podiumervaring op te doen. JongTalent krijgt ook dit seizoen weer volop de ruimte in Zeist voor muziek, van modern tot klassiek, poëzie en cabaret

Hieronder vind u alle kindershows op een rij en kunt u tickets boeken.

KinderboekenfeestBuurman en BuurmanJong Talent

Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen.