Een onvergetelijk kinderfeestje!

Ook dat kan in veelzijdig Figi!

Beste prijsgarantie
Geen boekingskosten
Kinderfeestje in Hotel Figi! 2017-04-10T17:33:20+00:00

Kinderfeestje met film in Bioscoop Figi in Zeist

tn_Kinderfeestje (1)Vier je verjaardagsfeestje bij Figi in Zeist met een heerlijke taart, top film en lekker ijsje in de pauze! Naar de film met al je vriendjes en vriendinnetjes!

Figi is dol op feestjes en nodigt alle jarige kinderen graag uit om samen met vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijk verjaardagsfeestje in Figi te vieren.

Je wordt als jarige job helemaal in het zonnetje gezet. In de bioscoopfoyer word je ontvangen met limonade en een overheerlijke verjaardagstaart van onze huispatissier.

Na de taart en limonade ga je met je vriendjes en vriendinnetjes naar de film en in de pauze eten jullie samen een lekker Figi ijsje. Na de film gaan jullie met z’n allen voor het verjaardagsdiner naar de bioscoopfoyer of het Theatercafé voor frietjes, kipnuggets, sausjes en limonade. Na het diner gaan jullie weer naar huis.

Inclusief:

  • tn_2014-11-09_Kinderboekenfestival_005Ontvangst met taart en limonade
  • Kinderfilm in de Figi Bioscoop naar keuze
  • Figi ijsje in de pauze
  • Verjaardagsdiner met frietjes, kipnuggets, sausjes en limonade

Prijs: € 17,50 p.p.  (voor 3D films geldt een meerprijs van € 2,50 p.p.)

Het is arrangement is exclusief ouders/begeleiders/volwassenen.
Zij betalen normaal toegangstarief voor de film en kunnen bestellen van de a la carte-kaart in het Theatercafé.

Hoe boek ik een kinderfeestje?

De speelweken bij Figi lopen van donderdag tot en met woensdag. Elke maandag worden de films van de nieuwe speelweek geprogrammeerd en op dinsdag staat het complete programma op onze website. Op maandag kunt u vanaf 14.00 uur een kinderfeestje reserveren voor de donderdag, tot en met de woensdag daarop. Eerder reserveren kan helaas niet, omdat ons speelprogramma dan ook bij ons nog niet bekend is. Van te voren is het niet bekend tot welke datum een film vertoond zal worden. Voor de reserveringen zijn we bereikbaar op 030 69 274 00 of mail naar info@figi.nl.

Wij wensen u alvast een onvergetelijk verjaardagsfeestje toe!