Beste prijsgarantie
Geen boekingskosten
RESTAURANTS 2017-07-19T13:23:29+00:00

Restaurant – Theatercafé – Terras en Espresso Bar Zeist

Voor een diner à la carte of een lunchafspraak bezoekt u ons Restaurant. De Espressobar én het terras bieden u de gehele dag de gelegenheid om te genieten van een heerlijke kop Max Havelaar koffie met de alom gevierde Figi patisserie. In het Theatercafé kunt u vòòr de voorstelling ontspannen genieten van onze bistro gerechten of een drankje na.

Lekker uit eten in Zeist? Dat kan in Figi in een van onze twee restaurants, het Walkart Park Restaurant of Theatercafé ’t Weeshuis. In beide restaurants kunt u heerlijk à la carte eten. We hebben een eigen patissier die heerlijke taarten en nagerechten maakt. Dus komt langs in Figi Zeist voor een culinaire avond. Reserveer via 030-6927560.

restaurant walkart park

Restaurant Walkart Park Zeist

Comfort en een behaaglijke sfeer. Een overheerlijk en gezond ontbijt, een uitvoerige (zaken)lunch met gezelschap, diner met vrienden of familie of een borrel op het zonnige terras.
De keuken van het restaurant en terras  is maandag tot en met zaterdag geopend tot 22.00 uur en op zondag tot 17.00 uur. Daarnaast kunt u in de zomermaanden bij mooi weer tot 00.00 uur (na)genieten  op ons terras.

Theatercafe ’t Weeshuis in Figi Zeist

Het theatercafé is casual en gezellig. Hier kun je heerlijk lunchen, borrelen en dineren. 
Het is de plek om na voorstelling of film nog een drankje te doen en na te praten. Er is een uitgebreide (speciaal) bier kaart met wisselende bieren.

Het Theatercafé is geopend (afhankelijk van het weer):
woensdag, zaterdag en zondag vanaf 13.00 en
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 17.00 uur.
De keuken is elke dag tot 22.00 uur geopend.

espressobar

Espressobar

Rustig een kop koffie of thee drinken met de krant van de dag?  Heeft u zin in het legendarische Figi gebak? Of laat u verleiden door een heerlijke lunch. De espressobar is dagelijks van 9.00 tot 22.00 uur geopend. U kunt reserveren via 030-6927560