Beste prijsgarantie
Geen boekingskosten
RESTAURANTS 2017-09-19T13:28:34+00:00

Restaurant – Pop-Up – Terras Zeist

Lekker uit eten in Zeist? Voor een (zakelijk) diner à la carte of een lunchafspraak bezoekt u ons het Pop-Up Restaurant. Onze eigen patissier bereidt voor u heerlijke desserts en gebak. Een hapje eten vóór de voorstelling kan natuurlijk ook, en  onze barman heet u welkom voor een drankje na. We hebben een heerlijke kop Max Havelaar koffie of cappuccino met de alom gevierde Figi patisserie. Dus komt langs in Figi Zeist voor een culinaire avond. Reserveer via couverts of bel 030-6927560.

Bekijk onze nieuwe en verrassende menukaarten.

LUNCH
DINER
THEATERDINER
DESSERTS
FINGERFOOD

Naast food hebben we natuurlijk ook oog voor dranken.

Speciaalbier van de tap
Speciaalbier uit de fles
Gin & Tonic

Pop-Up Restaurant in het Atrium

Comfort in een unieke restaurantlocatie. Een overheerlijk en gezond ontbijt, een uitvoerige (zaken)lunch met gezelschap, diner met vrienden of familie of een borrel op het zonnige terras. Voor lunchen of dineren in Zeist moet je bij Figi zijn.

Het restaurant wordt compleet vernieuwd

In de nieuwe look & feel van Figi vind je deze drie thema’s terug in elke ruimte. De vertrouwde en tijdloze Parijse Ravagestijlelementen van Figi komen ook vernieuwd weer terug. De vernieuwing wordt gefaseerd doorgevoerd. Wij zijn al gestart met de facelift van de eventzalen en het atrium. Hierna volgt het grand café, de lobby en de hotelkamers. Tijdens de vernieuwing blijft Figi gewoon open, jullie zijn van harte welkom!

Dineren voor een voorstelling

Het restaurant is de plek om vóór de voorstelling een hapje te eten. En de plek om na voorstelling of film nog een drankje te doen en na te praten. Er is een uitgebreide (speciaal) bier kaart met wisselende bieren.

Tip: Het ‘Razende Rondje’, dagelijks wisselend hoofdgerecht, glas wijn en koffie/thee voor maar € 16,50.