Loading...
RESTAURANTS 2017-04-06T13:44:54+00:00

Restaurant – Theatercafe – Terras en Espresso Bar Zeist

Voor een diner à la carte of een lunchafspraak bezoekt u ons Restaurant. De Espressobar én het terras bieden u de gehele dag de gelegenheid om te genieten van een heerlijke kop Max Havelaar koffie met de alom gevierde Figi patisserie. In het Theatercafé kunt u vòòr de voorstelling ontspannen genieten van onze bistrogerechten of bijvoorbeeld een drankje na.

Lekker uit eten in Zeist? Bij Restaurant Walkart Park of Theatercafé ’t Weeshuis in Figi in Zeist. Geniet ook van de patisserie in de Espressobar of terras.

Walkart Park Restaurant - Hotel Theater Figi Zeist Utrecht

Restaurant Walkart Park Zeist

Comfort en een behaaglijke sfeer. Een overheerlijk en gezond ontbijt, een uitvoerige (zaken)lunch met gezelschap, diner met vrienden of familie of een borrel op het zonnige terras.
De keuken van het restaurant en terras  is maandag tot en met zaterdag geopend tot 22.00 uur en op zondag tot 17.00 uur. Daarnaast kunt u in de zomermaanden bij mooi weer tot 00.00 uur (na)genieten  op ons terras.
Reserveringen: 030-6927560.

LUNCHKAART FIGI
DINERKAART FIGI 

Theatercafe Figi Zeist

Casual en gezellig. Hét adres voor een lichte lunch en de ontmoetingsplaats rondom alle voorstellingen voor een evaluerend gesprek en een versnapering.
Het Theatercafé is geopend (afhankelijk van het weer):
woensdag, zaterdag en zondag vanaf 13.00 en
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 17.00 uur.
De keuken is elke dag tot 22.00 uur geopend.

MENUKAART THEATERCAFÉ

THEATERSPECIALS

BIOSCOOPSPECIALS

RAZEND RONDJE

Theatercafé 't Weeshuis - Hotel Theater Figi Zeist Utrecht

Espressobar Figi Zeist

Rustig verpozen met een aangeklede koffie of thee, de krant van de dag. Heeft u zin in het legendarische Figi gebak? Of laat u verleiden door een heerlijke lunch. De espressobar is dagelijks van 9.00 tot 22.00 uur geopend. Reserveringen: 030-6927560

LUNCHKAART FIGI