Sous-chef 2017-04-04T10:42:40+00:00

Project Description

Sous-chef gezocht in Hotel Theater Figi in Zeist – Utrecht

Hotel Theater Figi is op zoek naar enthousiaste, passievolle nieuwe collega’s! Ben jij een aanwinst voor ons hotel en geïnteresseerd in een functie bij Figi? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
Hotel Theater Figi is een vier sterren hotel met 97 hotelkamers, waar theater, bioscoop, congrescentrum, restaurant en theatercafé bij elkaar komen.  Niet voor niets is onze slogan “Verrassend  Veelzijdig”. Van opera tot cabaret, van events zoals het Infographics Congres en PINC  tot Tineke Schouten – It happens in Figi.

Wat heeft de functie te bieden?

Als Sous-chef ben je mede verantwoordelijk voor de bereiding van culinair hoogwaardige gerechten voor congressen, evenementen, diners en catering voor zowel Hotel Theater Figi als voor Slot Zeist. In het Walkart Park Restaurant serveren wij luxe gerechten bereid met lokale en duurzame ingrediënten. In het Theatercafé serveren wij eerlijke gerechten met dezelfde lokale en duurzame ingrediënten. Bij evenementen en congressen serveren wij 10-1500 couverts uit onze professionele keuken. Je ziet toe op de kwaliteit van de  gerechten en bepaalt mede de te voeren menukaart. Je fungeert als sparringspartner van de Chef Kok en vervangt de Chef kok als deze afwezig is .

De werkzaamheden die hierbij horen:

  • Leiding geven op de werkvloer in zijn of haar parti, en bij afwezigheid van de Chef Kok voor de gehele keukenbrigade;
  • Het bereiden van gerechten volgens recept en eigen planning;
  • Het gereed maken en plaatsen van bestellingen;
  • De planning van de dagelijkse werkzaamheden;
  • Voorraadbeheer;
  • Het leveren van een actieve bijdrage in de te voeren menukaart;
  • Het ontwikkelen en aanpassen van recepten en maken van inslagcalculaties;
  • Het realiseren van de efficiency van de keukenproductie en de brutowinst;
  • Het bewaken van de hygiëne volgens de HACCP en sociale hygiëne normen;
  • Het schoonmaken van de werkomgeving en het signaleren en melden van storingen/ bijzonderheden;

Jij bent in het bezit van een horeca-diploma (SVH, of vergelijkbaar) en hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, en samen met de overige leden van onze keukenbrigade draag jij bij aan ons hoge kwaliteitsniveau en weet jij onze gasten keer op keer te verrassen. Jij zet op verschillende niveaus eerlijke, lokale en duurzame gerechten  neer.

Wat bieden wij jou?

Een prettige, collegiale werkomgeving en een hecht team binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een salaris conform het AVR van de KHN in schaal 6 met in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Als jij onze nieuwe collega wordt, bieden wij jou het “Weten waar je werkt” programma en leuke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Indien je interesse hebt in deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie!
Stuur je sollicitatie naar:

Hotel Theater Figi

T.a.v. Paula de Hair
Het Rond 2
3701 HS Zeist
of per e-mail naar vacatures@figi.nl