Chef-kok 2017-04-04T10:44:03+00:00

Project Description

Chef-kok gezocht in Hotel Theater Figi in Zeist – Utrecht

Hotel Theater Figi is op zoek naar enthousiaste, passievolle nieuwe collega’s! Ben jij een aanwinst voor ons hotel en geïnteresseerd in een functie bij Figi? Kom werken bij één van de oudste culturele horeca familiebedrijven van Nederland!

Wie zijn wij?
Hotel Theater Figi is een vier sterren hotel met 97 hotelkamers, waar theater, bioscoop, congrescentrum, restaurant en theatercafé bij elkaar komen.  Niet voor niets is onze slogan “Verrassend  Veelzijdig”. Van opera tot cabaret, van events zoals het Infographics Congres en PINC  tot Tineke Schouten – It happens in Figi.

Wat heeft de functie te bieden?

Voor ons nieuw te openen Grand Café, onze bestaande Banqueting & Events tot 1500 gasten in Hotel Theater FIGI, en voor de Banqueting & Events op het historische Slot Zeist, zijn wij op zoek naar een  enthousiaste Chef-kok.

Als Chef-kok ben je eindverantwoordelijk voor de (voor)bereiding van de (à la carte) gerechten, stuurt daarbij de volledige keukenbrigade aan (12 FTE) en drukt een belangrijk stempel op het culinaire niveau van het Grand Café en de Banqueting & Events. Je bent verantwoordelijk voor het toezien op en bereiden van gerechten (vaktechnisch) en de operationele randvoorwaarden hieromtrent (voorraadbeheer en afroep bij overwegend vaste leveranciers). Je bent attent op naleving van voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP, werkmethoden, presentatie (huisstijl) en gestelde regels ten aanzien van bedrijfs- en persoonlijke hygiëne. Je bent representatief, enthousiast, gastgericht en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in de avonden, weekenden en op feestdagen te werken.

Wij zoeken jou..

Als jij bent in het bezit van een horeca-diploma (SVH vakopleiding niveau 4, of vergelijkbaar) en ruime ervaring hebt in een soortgelijke functie, inclusief de combinatie van à la carte koken en banqueting/catering. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, en samen met de overige leden van onze keukenbrigade draag jij bij aan ons hoge kwaliteitsniveau en weet jij onze gasten keer op keer te verrassen. Jij zet op verschillende niveaus eerlijke, lokale en duurzame gerechten neer.

Wat bieden wij jou?

Een prettige, collegiale werkomgeving en een hecht team binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Een marktconform salaris volgens het AVR van de KHN met in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Als jij onze nieuwe collega wordt, bieden wij jou het “Weten waar je werkt” programma en leuke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Indien je interesse hebt in deze functie dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie!

 

Stuur je sollicitatie naar:

Hotel Theater Figi

T.a.v. Paula de Hair
Het Rond 2
3701 HS Zeist
of per e-mail naar vacatures@figi.nl