Stagiair (banquet) sales 2017-10-05T11:45:14+00:00

Project Description

STAGIAIR (Banquet) Sales gezocht in Hotel Theater Figi in Zeist – Utrecht
Zoek je een uitdagende, commerciële stage in de sales in de omgeving van Utrecht? – Hotel Theater Figi heeft een stagiaire (banquet) sales vacature beschikbaar.

Algemene informatie
Hotel Theater Figi & Slot Zeist is een verrassend veelzijdige organisatie met twee bijzondere locaties en daarmee een uitdagende werkgever.
Hotel Theater Figi is een vier sterren hotel dat gevestigd is in Zeist, Utrecht en is een hotel met 97 hotelkamers en suites, theater, bioscoop, vergaderzalen en een Grand Café. Slot Zeist is een stijlvolle locatie voor feestelijke bijeenkomsten en congressen.
Niet voor niets is onze slogan “Verrassend Veelzijdig” Van opera tot cabaret, van de rode loper première van de nieuwste James Bond film SPECTRE tot Veldhuis en Kemper – It happens in Figi.

De afdeling Banquet Sales onderneemt alle activiteiten die te maken hebben met het verkopen van onze hotelkamers en onze banquet ruimtes in combinatie met F&B en audio visuele hulpmiddelen. Ook het beheer van sociale media alsmede het onderhouden van onze website zal een belangrijk aspect zijn binnen de stage .

Werkzaamheden
Gedurende deze uitdagende stageplaats krijg je de mogelijkheid om diverse aspecten van de afdeling Banquet Sales te ontdekken. Je houdt je bezig met de administratieve ondersteuning van alle lopende Sales acties. Daarnaast heb je een eigen takenpakket waaronder het behandelen van informatieaanvragen, opstellen van offertes, het verzorgen van mailingen en het beheren van de voorraden. Verder houd jij de database van onze klantgegevens up to date, help en denk je mee bij het ontwikkelen van arrangementen. Daarnaast kan het voorkomen dat jij ook ingezet wordt binnen onze F&B outlets, onze Front Office of de afdeling communicatie. Kortom een leerzame stageplaats!

Profiel
Welke kennis, vaardigheden en ervaring heb je nodig om deze functie te kunnen vervullen;
• Wij zoeken jou als jij een enthousiaste, commercieel ingestelde student(e) bent
• Je doet een MBO of HBO opleiding in een commerciële, toeristische of horeca gerelateerde richting.
• Je bent zelfstandig en representatief
• Zowel mondeling als schriftelijk, goede communicatieve vaardigheden.
• Daarnaast vindt jij het leuk om het onze gasten aan niets te laten ontbreken.

Overige informatie
Wat kunnen wij jou bieden om deze stage en ons bedrijf voor jou aantrekkelijk te maken?
• Veel leermogelijkheden
• Een stagevergoeding
• Een stageplek in een dynamische omgeving – niet voor niets is onze slogan Verrassend Veelzijdig
• Een goede en open werksfeer
• Ruimte voor eigen initiatieven
• Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden

Stuur je sollicitatie naar
Hotel Theater Figi
Het Rond 2
3701 HS Zeist
of per email naar vacatures@figi.nl