Stagiair financieel administrateur 2017-10-05T11:43:25+00:00

Project Description

Stagiair Financieel administrateur gezocht in Hotel Theater Figi in Zeist – Utrecht
Zoek je een uitdagende administratieve stage (fulltime) in de omgeving van Utrecht – Hotel Theater Figi heeft een stage Financieel administrateur vacature beschikbaar.

Algemene informatie
Hotel Theater Figi is een vier sterren hotel dat gevestigd is in Zeist, Utrecht en is een hotel met 97 hotelkamers en suites, theater, bioscoop, vergaderzalen en een Grand Café. Niet voor niets is onze slogan “Verrassend  Veelzijdig” Van opera tot cabaret, van de rode loper première van de nieuwste films tot Veldhuis en Kemper – It happens in Figi.

Werkzaamheden
Gedurende deze stageplaats krijg je de mogelijkheid om alle aspecten van de afdeling te ontdekken. Jij houdt je bezig met het verrichten van diverse werkzaamheden zoals het inboeken van facturen, het beheren van de kas en van de kluis, het controleren van de income audit en het tellen van de kasafdrachten van de afdelingen Bioscoop, Theatercafé, Restaurant en de Front Office. Daarnaast zijn er diverse projecten die je, in samenwerking met onze Hoofd administratie, kunt oppakken.

Wij zoeken jou als je een enthousiaste, financieel ingestelde student(e) bent en minimaal een mbo-opleiding niveau 3 of niveau 4 volgt. Je bent leergierig en herkent jezelf in de begrippen nauwkeurig, gastgericht en flexibel. Daarbij verlies je het commerciële aspect van jouw werkzaamheden niet uit het oog.

Profiel
Welke kennis, vaardigheden en ervaring heb je nodig om deze functie te kunnen vervullen;

  • Een minimale mbo administratieve opleiding niveau 3 of niveau 4.
  • Je bent leergierig en herkent jezelf in de begrippen nauwkeurig, gastgericht en flexibel. Daarbij verlies je het commerciële aspect van jouw werkzaamheden niet uit het oog.
  • Ervaring met het reserveringssysteem Opera is een pré.
  • Woonachtig in de omgeving van Zeist. (eventuele inwoning is mogelijk)

Overige informatie
Wat kunnen wij jou bieden om deze functie en ons bedrijf voor jou aantrekkelijk te maken?

  • Een prettige en collegiale werkomgeving waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd;
  • Contract voor 38 uur in de week
  • Stage contract met een bijpassende stagevergoeding
  • Weet waar je werkt programma
  • Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden

Stuur je sollicitatie naar
Hotel Theater Figi
Het Rond 2
3701 HS Zeist
of per email naar vacatures@figi.nl