Stagiair Ambiance 2017-10-05T11:42:44+00:00

Project Description

Stagiair Ambiance gezocht in Hotel Theater Figi in Zeist – Utrecht
Zoek je een uitdagende functie (stage) in de omgeving van Utrecht – Hotel Theater Figi heeft een stage Ambiance vacature beschikbaar.

Algemene informatie
Hotel Theater Figi is een vier sterren hotel dat gevestigd is in Zeist, Utrecht en is een hotel met 97 hotelkamers en suites, theater, bioscoop, vergaderzalen en een Grand Café. Niet voor niets is onze slogan “Verrassend  Veelzijdig” Van opera tot cabaret, van de rode loper première van de nieuwste films tot Veldhuis en Kemper – It happens in Figi.

Werkzaamheden
In deze functie ben je onder supervisie van de Facilitair Manager verantwoordelijk voor de schoonmaak van de hotelkamers, de algemene- en gastenruimtes en de afwas binnen Figi en Slot Zeist. Ook ben je verantwoordelijk voor de inkoop, het beheer en reiniging van onze bedrijfskleding en het linnen. Tevens geef je leiding aan de medewerkers van deze afdelingen.

Profiel
Tijdens deze stage wordt er nogal wat van je gevraagd. Wij zoeken jou als jij dit juist een uitdaging vindt, omdat je ambitieus bent en veel wilt leren.
Je bent minimaal 28 – 38 uur per week beschikbaar voor de periode van minimaal 20 weken.
Je bent flexibel inzetbaar, dus ook in de avonduren en de weekenden. Je bent zelfstandig, stressbestendig en kunt goed prioriteiten stellen. Ook kun je makkelijk schakelen tussen diverse niveau’s binnen de organisatie en heb je oog voor detail.

Overige informatie
Wat kunnen wij jou bieden om deze functie en ons bedrijf voor jou aantrekkelijk te maken?
Wij bieden een stageplaats in een informele, collegiale sfeer en een professionele leeromgeving. Daarnaast bieden wij nog een aantal interessante Medewerkers-arrangementen. Ook hebben wij een actieve personeelsvereniging, die regelmatig leuke activiteiten organiseert. Tot slot beschikken wij over een personeelsflat, waar je tegen gereduceerd tarief een kamer met eigen douche en toilet kunt huren.

Stuur je sollicitatie naar
Hotel Theater Figi
Het Rond 2
3701 HS Zeist
of per email naar vacatures@figi.nl