Stagiair keuken 2017-09-20T17:14:36+00:00

Project Description

Stagiair Keuken M/V gezocht in Hotel Theater Figi in Zeist – Utrecht

Zoek je een leerzame stage als kok in de omgeving van Utrecht? – Hotel Theater Figi heeft een stagiaire keuken vacature beschikbaar.

Algemene informatie
Hotel Theater Figi is een vier sterren hotel dat gevestigd is in Zeist in Utrecht en biedt een hotel met 97 hotelkamers en suites, een theater, bioscoopzalen, vergaderzalen en in het vernieuwde Grand Café. Niet voor niets is onze slogan “Verrassend Veelzijdig” Van opera tot cabaret, van de rode loper première van de nieuwste James Bond film SPECTRE tot Veldhuis en Kemper – It happens in Figi.

In onze keuken wordt gewerkt met een no nonsens mentaliteit. Gerechten bereiden is ieders passie en dat dragen wij dan ook uit met veel vuur. Wij beschikken over twee keukens: een à la carte keuken en een banquet keuken. Binnen onze banqueting keuken hebben wij regelmatig plaats voor enthousiaste stagiaires!

Als stagiaire kok bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit het verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals het wassen en snijden van ingrediënten, het maken van beslag of deeg. Tevens ben je mede verantwoordelijk voor het gereed maken van bestellingen.

Wij zoeken jou als jij bezig bent met een horeca- of koksopleiding, en jij het leuk vindt om te werken in een keuken en gerechten  te bereiden.
Bij voorkeur heb je al enige ervaring opgedaan in de horeca.

Wij bieden een stageplaats in een informele, collegiale sfeer en een professionele leeromgeving. Daarnaast bieden wij nog een aantal interessante Medewerkers-arrangementen. Ook hebben wij een actieve personeelsvereniging, die regelmatig leuke activiteiten organiseert.

 

Stuur je sollicitatie naar

Hotel Theater Figi
Het Rond 2
3701 HS Zeist
of per email naar vacatures@figi.nl