Figi Theaterarrangement 2017-05-22T15:44:46+00:00

Project Description

Figi Theaterarrangement Zeist – Utrecht

Licht uit, spot aan. Genieten van theater, concert, musical of cabaretvoorstelling in combinatie met diner en overnachting, dat kan allemaal onder één dak in Figi!
Wij heten u welkom met een drankje en hebben een tafel voor u gereserveerd in ons sfeervolle Walkart Park Restaurant. Hier geniet u samen voorafgaande  aan de voorstelling van een heerlijk driegangendiner. Na de voorstelling  heten wij u van harte welkom in ons gezellige theatercafé voor een drankje en ontmoet u wellicht de artiesten. De volgende morgen staat het uitgebreide ontbijtbuffet voor u klaar in ons restaurant.

Figi Theaterarrangement, 2-daags € 92,50 p.p.Hendrikmarsmanzaal

✓Welkomstdrankje
✓Driegangendiner keuzemenu
✓Twee drankjes naar keuze in ons restaurant of theatercafé (Hollands assortiment)
✓Overnachting in een comfortabele hotelkamer
✓Uitgebreid ontbijtbuffet

Reserveer Hotelkamers en Arrangementen in Hotel Theater Figi Zeist Online

Het theaterarrangement is exclusief theatertickets. Kijkt u gerust naar ons volledige ons volledige theaterprogramma om een keuze te maken uit het gevarieerde aanbod van voorstellingen. Hotel Theater Figi ligt in Zeist – Utrecht en is gemakkelijk met de auto te bereiken en heeft een eigen parkeergarage.

Wilt u nog een dagje langer blijven? Dat kan natuurlijk, boek een verlengingsnacht inclusief ontbijt voor €99 per kamer.

Prijzen zijn excl. toeristenbelasting  à  € 2,12 p.p.p.n.