Beste prijsgarantie
Geen boekingskosten
Ambiance/facilitair Medewerker 2017-11-21T14:56:53+00:00

Project Description

Ambiance/facilitair Medewerker gezocht in Hotel Theater Figi in Zeist – Utrecht

Hotel Theater Figi is op zoek naar enthousiaste, passievolle nieuwe collega’s! Ben jij een aanwinst voor ons theater en geïnteresseerd in een functie bij Figi? Lees dan snel verder!

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een dynamische organisatie, waarin jij de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak? Ga je een uitdaging niet uit de weg?  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Medewerker Ambiance/Facilitaire dienst.

Wie zijn wij?
Hotel Theater Figi is een vier sterren hotel met 97 hotelkamers, waar  theater, bioscoop, congrescentrum en Grand Café bij elkaar komen. Verrassend  veelzijdig  van opera tot cabaret, van grote zakelijke events  tot Tineke Schouten – It happens in Figi. Figi vernieuwt en opent binnenkort de deuren van haar nieuwe Grand Café met een geheel nieuwe, lokale  menukaart. Sinds januari 2016 exploiteert Hotel Theater Figi tevens Slot  Zeist. Jij bent ook werkzaam in het Slot Zeist; Slot Zeist is het ideale decor voor sprookjesachtige bruiloften, exclusieve privé diners en elegante ontvangsten. Het is de meest markante congreslocatie van midden Nederland! Monumentale stijl gecombineerd met hedendaagse faciliteiten.

Wat heeft de rol te bieden?
In deze functie ben je onder supervisie van de Facilitair Coördinator en Coördinator Schoonmaak verantwoordelijk voor de schoonmaak van de algemene- en gastenruimtes en de afwas binnen Figi en Slot Zeist. 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent op de hoogte van de hygiëne code en HACCP regels binnen de horeca;
  • Je voldoet aan de gastenwensen en -verwachtingen conform ons beleid;
  • Je onderhoud de schoonmaak van de algemene- en gastenruimtes;
  • Je springt bij in geval van drukte in de afwas en bij de technische dienst.

Wij zoeken jou als je weet wat gastvrijheid betekent. Je hebt een afgeronde MBO opleiding op het gebied van facilitaire dienst met minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over goede communicatieve- en commerciële vaardigheden en spreekt goed Nederlands. Je bent enthousiast en gemotiveerd om de ambiance van Figi en Slot Zeist zo goed mogelijk te onderhouden en bent een goede teamwerker. Je bent flexibel en bereid om in de avonduren en weekenden te werken.

Wat bieden wij jou?
Je kan direct bij ons aan de slag met een arbeidsovereenkomst voor invalkrachten. De werktijden zijn variabel van maandag t/m zondag tussen 6.00 uur en 21.00 uur. Hotel Theater Figi kent een prettige, collegiale werkomgeving binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is.  Je kunt rekenen op een salaris conform AVR van KHN in schaal 2, met in eerste instantie een arbeidsovereenkomst van 7 maanden. Als jij onze nieuwe collega wordt, bieden wij jou tevens het “Weet waar je werkt” programma en leuke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe te reageren?
Pas jij in dit gezellige en gevarieerde team, twijfel dan niet maar stuur meteen je sollicitatiebrief met een uitgebreide C.V. naar vacatures@figi.nl t.a.v. Paula de Hair (Manager HR)

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.