Hotelarrangementen 2018-06-19T12:54:39+00:00

Heerlijke arrangementen bij Hotel Figi Zeist

Waar beleeft u een uniek weekendje weg? In Figi! Met de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug binnen handbereik en de verrassende culinaire en culturele mogelijkheden binnens- en buitenhuis, hoeft u zich in en rond Figi geen moment te vervelen. Natuurlijk staat gastvrijheid bij ons hoog in het vaandel en kunt u er vanuit gaan dat wij alles zullen doen om uw verblijf aangenaam te laten verlopen.
Neem voor reserveringen of meer informatie contact op met Kamerreserveringen, via 030-6927542 of hotelreserveringen@figi.nl.
Graag tot ziens in Figi!

Onze hotelarrangementen:

Een ontspannende avond naar de bioscoop inclusief diner en overnachting in een viersterrenhotel, dat kan allemaal onder één dak.

Lees meer…

Hendrikmarsmanzaal

Licht uit, spot aan. Genieten van theater, concert, musical of cabaretvoorstelling in combinatie met een diner en comfortabele overnachting, dat kan allemaal in Figi. Lees meer…

ashtonia

U geniet van een overnachting in een ruime hotelkamer, in de ochtend een uitgebreid ontbijt en een welkomstdrankje én afzakkertje in het nieuwe Grand Café Figi.

Lees meer…

Wij heten u welkom met een drankje in Figi en hebben een tafel voor u gereserveerd in Brasserie Slot Zeist voor een uitgebreide high tea.

Lees meer…

Brocante Fair

“Schat zoeken” tijdens deze speciale lente-editie op Slot Zeist 22 &  september 2018. Twee dagen lang volop Brocante en vertier buiten in de kasteeltuin rondom het Slot Zeist.

Lees meer…

Figi Fietsen omgeving Zeist

Kom heerlijk samen op de fiets of e-bike Zeist en de Utrechtse Heuvelrug verkennen met Hotel Theater Figi als de ideale uitvalsbasis!

Lees meer…

Zeister muziekdagen

Geniet van de Zeister Muziekdagen in Hotel Theater Figi.

Lees meer…