Shock (12+)

Shock (12+)

De nieuwe Nederlandse thrillermusical Shock is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Mel Wallis de Vries, en vorig jaar winnaar van de Prijs  van de Jonge Jury als meest populaire Nederlandse jeugdboek!

De cast van Shock bestaat uit onder anderen Britt Scholte (bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, Brugklas en Hartbeat) en Priscilla Knetemann (bekend van SpangaS, Fataal en Vals). De voorstelling wordt gemaakt door het team van BOY 7 en Vals.
De thrillermusical gaat over een tienermeisje dat verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, telefoon en bebloede jas worden gevonden. Maanden later pakken haar vriendinnen hun leven weer op, maar dan komt de moordenaar terug. Onder grote spanning proberen de vriendinnen te overleven.

COVERMODELWEDSTRIJD = VOL!! Alle deelnemers hebben bericht ontvangen. Er zijn wel nog tickets voor SHOCK !

Voordat de voorstelling ‘Shock’ begint is er een covermodelwedstrijd in Figi, waarbij je kans maakt om covermodel te worden voor Mels nieuwe boek!
Wil je meedoen? Meld je snel aan door een mailtje te sturen naar communicatie@figi.nl (er is plaats voor maximaal 15 deelnemers en je kunt alleen meedoen als je ook naar de musical 'Shock' gaat!).
14:15 uur Aanvang Covermodelwedstrijd.


Mel Wallis de Vries Mel Wallis de Vries is uitgegroeid tot de succesvolste jeugdthrillerschrijver van dit moment. Haar boeken zijn meermaals bekroond en staan hoog in de bestsellerlijsten. In 2012, 2014, 2015, 2016 én 2017 won Mel de prijs van de Jonge Jury met Vals, Klem, Wreed, Shock en Schuld. Mels boeken worden in diverse landen uitgegeven, in Nederland door Uitgeverij de Fontein. Shock is na Vals het tweede boek van Mel dat wordt bewerkt tot een theatervoorstelling. Van het boek Vals verschijnt binnenkort ook een bioscoopfilm. Shock is na de voorstelling Vals de tweede bestseller van Mel Wallis de Vries die wordt bewerkt voor theater. De schrijfster heeft inmiddels maar liefst vijf keer de Prijs voor de Jonge Jury gewonnen en is daarmee de succesvolste jeugdschrijver van dit moment.

Creatives
Naar de bestseller van: Mel Wallis de Vries | Script & Liedteksten: Bruun Kuijt | Muziek & Regie: Fons Merkies | Licht- & Decorontwerp: Bart van den Heuvel | Geluids- & Decorontwerp: Erwin van den Broek | Dramaturgie: Marijn van de Jagt | Regie Assistent: Rianne Peterson | Productieleider: Lonneke Tolman | Producent: Michiel Morssinkhof
 
 

 

Genre: Musical

Prijs: € 20,00

za 20 januari 2018 om 15:00 uur

Tickets kopen