Gouwe Ouwe

Gouwe Ouwe

Vrolijke komedie over ouder worden en jong blijven
‘Gouwe Ouwe’ is een gloednieuwe, vrolijke komedie over ouder worden en jong blijven, met een serieuze ondertoon over de positie van ouderen in onze maatschappij.
Het stuk wordt heerlijk opgediend door drie grande dames van het Nederlands toneel: Carry Tefsen, Ingeborg Elzevier en Trudy Labij. Samen staan ze al meer dan 150 jaar op de planken en nog steeds doen zij niets liever dan dat. Zij spelen drie totaal verschillende dames, met één overeenkomst: ze werken bij een fastfoodrestaurant terwijl ze al op leeftijd zijn. Doen ze dat voor de gezelligheid of is hier meer aan de hand? En waarom wordt het filiaal waar deze dames werken zo ongekend populair?
 
Tekst: Philip Walkate.
Regie: Ignace Cornelissen.
Spel: Carry Tefsen, Ingeborg Elzevier en Trudy Labij.

‘Een feest, de drie comédiennes Trudy Labij, Ingeborg Elzevier en Carry Tefsen samen op het podium. Ze weten met hun jarenlange ervaring moeiteloos het publiek de lach te ontlokken.’
– Het Parool

‘Het blijft een genoegen om deze actrices weer op het theaterpodium te zien. Blijspel acteren beheersen zijn tot in de finesses.’ – Haarlems Dagblad
‘Een fraaie proeve van komediespelen’
– De Volkskrant

Portemonneeloze pauze
Bij deze voorstelling en prijs zit een pauzedrankje, hapje en bewaakte garderobe inbegrepen. Als er geen pauze is ontvangt u na de voorstelling een drankje en hapje.

Genre: Toneel

Prijs: € 29,00

za 06 mei 2017 om 20:15 uur

Tickets kopen