Beste prijsgarantie
Geen boekingskosten
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Book theater tickets en bioscoop tickets online bij Hotel Theater Figi in Zeist Utrecht

“ROOTS AND SHOOTS”

Het programma “Roots and Shoots” gaat terug naar de begintijd van de klezmermuziek. Prachtige traditionele stukken worden gecombineerd met veel nieuwe composities in de village-klezmer stijl. Gregor Schaefer schreef een khosidl (langzaam dansstuk) als eerbetoon aan de Bagel en ook bij de Anne Frank Boom staat de band muzikaal stil. Bijzonder is de suite Beregovski meets Kiselgof: een ode aan de klezmerpioniers die een schat aan Joodse muziek hebben doorgegeven aan de jongere generaties.

Gastmusicus is Christian Dawid uit Berlijn. Dawid is een van de leidende klezmer-klarinettisten van dit moment. Zijn bloedmooie en eerlijke klank past wonderschoon bij die van Shtetl Band Amsterdam. Behalve als klarinettist komt hij in dit programma ook onverwacht uit de hoek met prachtig gezongen Jiddische liederen.

Bert Vos – viool en tsvey strunes (alternatief gestemde) viool;
Iefke Wang – viool, altviool;
Erica Roozendaal – accordeon;
Gregor Schaefer – bassetl (kleine contrabas in kwintenstemming), mandola;
Christian Dawid – klarinet, zang        

Uitgebreide informatie
De entreeprijs voor elk concert bedraagt € 18,- (inclusief programma)
65+ en CJP € 16,50, jongeren tot 18 jaar € 7,50.

Abonnementen op de hele serie kunt u bestellen via www.slotconcerten.nl of telefonisch bij het secretariaat van de Stichting Slotconcerten, tel.nr. 030 6933906. Prijs € 108,-  65+ en CJP € 98,-

Voor deelabonnementen kunt u het bestelformulier in het blad “Uit in Zeist” gebruiken.

Losse kaarten zijn verkrijgbaar bij Theaterbureau Figi aan de Dorpsstraat in Zeist, of vóór het concert vanaf 14:00 uur aan de kassa van de concertzolder in het Slot.

U kunt ook losse kaarten bestellen via de website of telefonisch via tel.nr. 030 6933906. Uw bestelling is definitief na overmaking van het juiste bedrag op IBAN nr. NL55 RABO 0395 2431 22 ten name van Stichting Slotconcerten Zeist. U kunt de kaarten vervolgens vóór het concert vanaf 14:00 uur afhalen aan de kassa.

Bij de Slotconcerten is er altijd vrije plaatskeuze! Er zijn twee rolstoelplaatsen beschikbaar.

Nadere informatie kunt u inwinnen bij het secretariaat of via onze website >