PARKEERGARAGE FIGI ZEIST

Beste prijsgarantie
Geen boekingskosten
PARKEERGARAGE FIGI ZEIST 2017-06-08T14:43:27+00:00

Parkeren Zeist – Openbare Parkeergarage Figi Zeist centrum

Parkeren in Zeist? Parkeer in de openbare parkeergarage van Hotel Theater Figi in het centrum van Zeist!

Hotel Theater Figi beschikt over een eigen parkeergarage met 267 auto’s en 40 fietsen.  De parkeergarage heeft ingangen zowel aan de Laan van Beek & Royen als ook aan de Jufferstraat. Op de Jufferstraat, direct naast Figi is een laadpunt voor elektrische auto’s.

Vanuit de parkeergarage kunt u Figi overdekt bereiken. Er is geen lift in de parkeergarage aanwezig. Slot Zeist ligt op slechts 5 minuten loopafstand van Figi.

Tarieven parkeergarage
€ 1,50 per uur
€ 5,- per dagdeel (6 uur)

Parkeren Slot Zeist

Schuin tegenover Slot Zeist zijn een twintigtal parkeerplaatsen gelegen en op een loopafstand van 3 minuten bevindt zich een openbare parkeerplaats met 300 plekken. Op het voorplein van Slot Zeist is het niet toegestaan te parkeren.

Parkeren Theatervoorstellingen

Bezoekers van door Figi geprogrammeerde voorstellingen in Figi kunnen op vertoon van hun inrijticket bij het theater of bioscoopbuffet voor € 4,50 een uitrijkaart kopen. Om na de voorstelling rijen bij de parkeerautomaat te voorkomen adviseren wij u voor uw eigen gemak vooraf of in de pauze een uitrijticket te kopen. Wanneer u online tickets boekt heeft u de mogelijkheid om de parkeerticket erbij te kopen. U kunt de parkeergarage ook in- en uitrijden met uw creditcard.