EVENEMENTEN LOCATIE ZEIST 2017-03-22T10:37:32+00:00
  • Hendrik Marsmanzaal - Hotel Theater Figi Zeist Utrecht

Evenementenlocatie Utrecht – It happens in Figi Zeist!

Figi biedt alle faciliteiten voor een geslaagd (meerdaags) evenement. Perfecte hospitality naar keuze: Figi biedt u een keuze uit maar liefst 19 zalen! Uw event in één of meerdere zalen: wij denken met u mee! U wilt een unieke gebeurtenis neerzetten en uw gasten verwennen, uw medewerkers inspireren en hun creatief vermogen verder ontplooien?

U wilt een event voor een groot of juist klein gezelschap? Figi verzorgt het op maat. In goed overleg wordt een passende formule uitgewerkt. Ons uitgangspunt: uitmuntende kwaliteit en culinaire gezelligheid naast diversiteit in aanbod en een snelle en vlekkeloze communicatie. Van congressen, recepties, productpresentaties, diners, workshops, bedrijfsfeesten tot theaterconcerten en spetterende shows tot maar liefst 1.500 personen.

Figi is exclusief culinair- en AV partner van The Attention Group, namens de gemeente Zeist pandbewaarder van Slot Zeist voor 2015. Ook is Figi contactorganisatie voor lokale publieke activiteiten.

Bel voor informatie over Figi: 030-692 75 50 of mail naar events@figi.nl
Bel voor informatie over Slot Zeist: 030 – 721 06 00 of mail naar: zaalverhuur@slot-zeist.nl

Slot Zeist

Van het hedendaagse Figi naar het barokke Slot Zeist duurt uw wandeling slechts 5 minuten. Hier treft u elegante stijlzalen die zich uitstekend lenen voor uiteenlopende ontmoetingen. Diner- en vergaderzalen op de eerste etage en een omvangrijke feest- of congreszolder onder de hanenbalken. Een chique zeventiende eeuwse locatie van koninklijke allure voor vergaderingen, feesten en partijen in stijl.

Figi is exclusief culinair- en AV partner van The Attention Group, namens de gemeente Ziest pandbewaarder van Slot Zeist voor 2015. Ook is Figi contactorganisatie voor lokale publieke activiteiten.

Bel voor informatie: 030 – 721 06 00 of mail naar: zaalverhuur@slot-zeist.nl

Bekijk alle zalen op ons handige overzicht

Download het zalenoverzicht hier