Beste prijsgarantie
Geen boekingskosten
CONGRES EN THEATERZALEN 2017-08-04T11:46:36+00:00

Congres en theaterzalen

Theaterzaal

Hendrik Marsmanzaal

De grootste theater-concertzaal heeft een capaciteit van maar liefst 550 personen, waarvan 400 plaatsen in de zaal en 150 plaatsen op het balkon. De zaal beschikt over een professionele toneeltoren voorzien van technische en audiovisuele mogelijkheden.

lees meer

Willem Pijperzaal

De goede akoestiek maakt deze zaal, naast theater- en muziekvoorstellingen uitermate geschikt voor sprekers tijdens (interactieve) congressen en grootschalige vergaderingen. Het intieme karakter van de zaal draagt hierin bij. Een capaciteit van 190 personen.

lees meer
willem pijperzaal
johan de meesterzaal

Johan de Meesterzaal

Een zeer praktische en comfortabele zaal met een capaciteit van 170 zitplaatsen. Gecombineerd met de aangrenzende Lumière Foyer een goede combinatie tijdens congressen voor pauzes of borrel.

lees meer

Anne de Vrieszaal

Deze meest compacte zaal beschikt over 130 zitplaatsen. Het is een zeer geschikte zaal voor bijzondere presentaties en congressen. Gemakkelijk te combineren met onze andere zalen en lunchgelegenheden.

lees meer

anne de vries

Naast onze vier grote zalen hebben we nog tal van vergader- en banquetzalen tot uw beschikking. Zo kunt u uw congres of event compleet maken: met werkgroepen die in andere ruimtes aan de slag kunnen en zalen voor lunch, borrel of diner.

bekijk ons vergader- en banquetzalen aanbod