17 Banquet & Vergaderzalen

Unieke vergaderlocatie in Zeist Utrecht

BANQUET EN VERGADERZALEN 2017-04-10T17:29:00+00:00

VERRASSEND VERGADEREN IN FIGI ZEIST

Zoekt u een vergaderzaal – conferentiezaal – theaterzaal of congreszaal voor uw vergadering, evenement of product presentatie? Hotel Theater Figi Zeist biedt 19 vergaderzalen in het hartje van Zeist – aan de statige slotlaan van Slot Zeist. Ons aanbod is “Verrassend Veelzijdig” met vergader en conferentieruimtes van 20m2 tot ruim 700m2. De diversiteit aan zalen is ongekend met decoratie in Figi’s onmiskenbare Ravage stijl.

RONDOM HET ATRIUM

Rondom het Atrium, het hart van Figi, zijn de grootste banquet- en vergaderzalen gesitueerd; de Copijn-, Springer-, Tersteeg en Zocherzaal. Deze vier zalen zijn samen te voegen tot één grote ruimte, die op de eerste etage met het Atrium in verbinding staat. Deze ruimte kan worden gebruikt als informatiemarkt bij congressen met grote diners en buffetten, maar ook als ruimte voor feesten en recepties. Gescheiden door geluidsdichte wanden is iedere individuele zaal geschikt voor vergaderingen, besloten diners of trainingsruimte. De zalen hebben veel daglicht, met uitzicht op Het Rond, maar kunnen ook verduisterd worden voor audiovisuele presentaties. Ze beschikken tevens over klimaatbeheersing.
Copijnzaal >
Springerzaal >
Tersteegzaal >
Zocherzaal >

Vergaderzaal George Figi Salon in Hotel Theater Figi Zeist Utrecht

COMPACTE SFEERVOLLE VERGADERZALEN

Samen met de Stuivinga Salon, de George Figi Salon en enkele boardrooms bieden wij u een ruim aanbod in banquet- en vergaderzalen. Elk afzonderlijk zeer geschikt voor de kleinere zakelijke vergadering. De boardrooms zijn voorzien van klimaatbeheersing, audiovisuele techniek en LED verlichting in meerdere kleurschakeringen.
Stuivinga Salon >
George Figi Salon >

Bosch Stoopendaalzaal Hotel Theater Figi Zeist

FEESTELIJK EN ZAKELIJK

Naast de Daniël Marotzaal liggen de De Boschzaal en de Stoopendaalzaal. Afzonderlijk èn in combinatie bieden beide zalen ruimte aan kleine feestelijke en zakelijke bijeenkomsten. Ook in deze zalen komt de grafische Figi signatuur terug.
De Boschzaal >
Stoopendaalzaal >

Daniel Marotzaal Vergaderzalen Hotel Figi Zeist Utrecht

VERGADERZAAL MET BALKON

De meest markante vergaderzaal is de Daniël Marotzaal, genoemd naar de 17e eeuwse tuin- en interieurarchitect van Slot Zeist en andere Nederlandse paleizen. De blauwe muren zijn dan ook geïnspireerd op de markante Blauwe Zaal in Slot Zeist en gedecoreerd met grafische Figi elementen. Het ruime balkon biedt uitzicht over Het Rond en ligt recht tegenover het monumentale gemeentehuis.
Daniël Marotzaal >

Load More Posts