Beste prijsgarantie
Geen boekingskosten
CONGRESCENTRUM 2017-07-05T14:18:08+00:00

Congressen, vergaderen, events en andere feesten

Al 25 jaar is Figi een unieke locatie voor landelijke congressen en events. De congreslocatie is geschikt voor ieder type congres, seminar, personeelsfeest of symposium. Gerenommeerde bedrijven organiseren hier hun congressen vanwege de kwaliteit en het bekwame personeel van Figi. Onze kracht is onze mensen die graag proactief met u meedenken om van uw congres een succes te maken. Neem dus direct contact op met een van onze ervaren sales medewerkers, Carlijn Grinwis of Ester van Zoeren via 030 692 75 50.

Congreszalen

Figi heeft vier grote congreszalen, met het pronkstuk: de Hendrik Marsmanzaal.

lees meer
Vergaderzaal George Figi Salon in Hotel Theater Figi Zeist Utrecht (49)

Vergaderzalen

Figi heeft zeventien vergader- en eventzalen, zo is er altijd een geschikte zaal voor uw gezelschap.

lees meer
eten en drinken

Catering en meer

In Figi is veel mogelijk, denk aan de aankleding, audiovisueel en catering op maat.

lees meer
foto bed, stoel en bureau

Conferentiehotel

Congres en conferentiehotel Figi in Zeist. De centrale locatie van Figi in Utrecht – Midden-Nederland is ideaal voor congressen en vergaderingen.

lees meer
zocherzaal

Vergaderarrangementen

Voor gezelschappen hebben wij speciale vergaderarrangementen samengesteld, van 4 tot 32 uur die het gemakkelijk voor u maken. Wij denken graag met u mee.

lees meer

Slot Zeist

Op 5 minuten van Figi ligt eventlocatie Slot Zeist. Hier kunt u ook terecht kunt voor uw congressen, events of prachtige combinaties maken met Figi.

lees meer
Meetings and More

Meetings and More©

Hotel Theater Figi is aangesloten bij Meetings and More. Dit keurmerk is een maatstaf voor kwaliteit en wordt vertegenwoordigd door het betere aanbod in zakelijke accommodaties. Kenmerken zijn ‘state of art’ faciliteiten, rust, ruimte én een gastvrije, sfeervolle ambiance.
www.meetingsandmore.nl

meeting review

Meeting Review

Geweldig Rotary distrtict 1570 congres in Figi Zeist

“Jaarlijks district Rotary congres waar tussen de 150 -200 Rotarians aan deelnemen. In overleg met de events afdeling het gehele programma afgestemd, zal voor zaal. Verrassende suggesties zoals een borrel na afloop op het toneel. Was een groot succes. Makkelijk parkeren, goede geluidsinstallaties en vooral zeer vriendelijke en behulpzame bediening en ondersteuning. Aanrader. Liep op rolletjes.”