CONGRESCENTRUM 2017-03-31T10:19:11+00:00

Congrescentrum Figi Zeist – de ideale congres locatie in Utrecht

Figi in Zeist Utrecht is uitermate geschikt voor vergaderingen, conferenties bedrijfsuitjes en events door een keuzeaanbod van maar liefst 19 vergaderzalen. Van 20 m2 tot ruim 700 m2 en vanaf 1 tot 1500 personen. Elk in hun eigen stijl en goed met elkaar te combineren en allemaal voorzien van de nodige technische faciliteiten. De diversiteit aan zalen is ongekend met decoratie in Figi’s onmiskenbare stijl.

Bel voor informatie over Figi: 030-692 75 50, mail naar events@figi.nl of vraag gelijk een offerte aan.

mark rutte in figi

Vergaderingen, seminars, congressen, personeelsfeesten, productpresentaties, recepties, beurzen, zakendiners, filmpremières. Laat u inspireren >

Theaterzaal
Meetings and More

Meetings and More©

Hotel Theater Figi is aangesloten bij Meetings and More. Dit keurmerk is een maatstaf voor kwaliteit en wordt vertegenwoordigd door het betere aanbod in zakelijke accommodaties. Kenmerken zijn ‘state of art’ faciliteiten, rust, ruimte én een gastvrije, sfeervolle ambiance.
www.meetingsandmore.nl

meeting review

Meeting Review

Geweldig Rotary distrtict 1570 congres in Figi Zeist

“Jaarlijks district Rotary congres waar tussen de 150 -200 Rotarians aan deelnemen. In overleg met de events afdeling het gehele programma afgestemd, zal voor zaal. Verrassende suggesties zoals een borrel na afloop op het toneel. Was een groot succes. Makkelijk parkeren, goede geluidsinstallaties en vooral zeer vriendelijke en behulpzame bediening en ondersteuning. Aanrader. Liep op rolletjes.”