STICHTING FILMLIGA HEUVELRUG

FILMLIGA HEUVELRUG 2017-04-24T11:16:36+00:00

Filmliga Heuvelrug

De Filmliga Heuvelrug selecteert en vertoont films voor haar abonnementhouders, voornamelijk woonachtig in en rond de regio Zeist en Utrechtse Heuvelrug (provincie Utrecht).

Alle vertoningen vinden plaats op dinsdagavonden, in Hotel Theater Figi. De kosten per abonnement in het nieuwe seizoen: elke serie van 11 films € 80,-.
Losse tickets (€ 8,50) voor niet-abonnees (introducees of ter kennismaking met de Filmliga) zijn in beperkte mate, vlak voor aanvang van de voorstelling, verkrijgbaar in de bioscoopfoyer van Figi.

Het bestuur van de Filmliga Heuvelrug programmeert gevarieerd uit het actuele internationale filmaanbod en selecteert behalve op kwaliteit, op criteria als vernieuwend, eigenzinnigheid, cinematografisch bijzonder, artistiek, maatschappijkritisch of gewoon mooi. Regelmatig wordt ook een bijzondere klassieker of een documentaire in het programma opgenomen.

Voor het seizoen 2016/2017 heeft de Filmliga de volgende 22 films voor u geselecteerd >>

De genoemde films zijn eenmalige vertoningen – de eindtijd is de geschatte eindtijd (dus niet een tweede voorstelling!) Wanneer een film 2 x op een dag vertoond wordt staat deze 2 x in de lijst.