Loading...
Beste prijsgarantie
Geen boekingskosten
ASHTONIA 2016-12-19T15:33:10+00:00
2017-01-12T13:32:49+00:00

Ashtonia VIP-arrangement

Ashtonia VIP-arrangement Geniet op grandioze Ashtoniaanse wijze van een complete avond uit met dit VIP-arrangement! U wordt majestueus ontvangen op de rode loper van het prachtige Slot Zeist met een glas Prosecco, luxe bites [...]

Combineer uw bezoek aan Ashtonia met een verblijf in Hotel Theater Figi >

Ashton Brothers & RTL Live Entertainment presenteren:

ASHTONIA

het waanzinnigste land van het land.

In april 2017 toveren de Ashton Brothers het monumentale slot Zeist om tot hun eigen ASHTONIA. Tegen het decor van dit zeventiende-eeuwse voormalig lustoord verrijst absurd locatietheater, waarin acrobatiek en magie wordt overgoten met een feestelijke dosis cabaret. Bezoek nu ASHTONIA voor een complete, komische én culinaire avond uit die zich onmogelijk laat navertellen! Denk aan het reizende circus in de tijd van 1930… clowns, muzikanten, ballerina’s, vuurspuwers, acrobaten en trapeze acts. Variété vol verrassing en verbazing.

Ashton Brothers

Ashton Brothers is de door internationale pers en publiek bejubelde spektakel-groep, bewonderd om hun shows vol muziek, acrobatiek, ontroering en vooral: lachen tot je niet meer kunt. Circustheater in optima forma. Ze speelden van Toronto tot Parijs en van Budapest tot Barcelona en wonnen verscheidene theaterprijzen. In ASHTONIA brengen zij hun kunst- en vliegwerk naar een heel nieuw level.

De pers over de Ashton Brothers:

“Je mond valt open van verbazing en tot aan het slotapplaus gaat hij niet meer dicht” – de Volkskrant

“Ashton Brothers verleggen wederom hun grenzen met niet eerder beproefde combinaties van komische acrobatie, slapstick, goocheltoeren en rock&roll” – NRC

“Ze rocken er op los en doen je dubbelklappen van het lachen” – de Telegraaf

“Ashton Brothers is a visual picnic where good weather is guaranteed” – Metro UK

Hotel Theater Figi als exploitant van Slot Zeist overhandigt voor 1 maand de sleutel van Slot Zeist aan de Ashton Brothers!

Op de Utrechtse Heuvelrug, aan het einde van een statige oprijlaan, staat Slot Zeist. Majestueus, mysterieus en imponerend. Net als ASHTONIA.
Met haar kristallen kroonluchters, sierlijke schouwen, barokke beeldhouwwerken, prachtige plafondschilderingen is het Slot de gedroomde locatie voor deze magische circuswereld.
De geschiedenis voert terug tot 1677. Willem Adriaan, graaf van Nassau-Odijck en kleinzoon van prins Maurits, koopt de ‘heerlijkheid Zeist’ en laat een jachtslot en lustoord verrijzen. Jacob Roman, architect van Paleis Het Loo, ontwerpt het Slot in het Hollands Classicisme. Deze stijl is ontleend aan de 16e- eeuwse villa’s in de Veneto van de Italiaanse architect Andrea Palladio. Met het ontwerp en het interieur introduceerde de ontwerper van het interieur, Daniël Marot, in Nederland de Barok. De stijlzalen van het Slot zijn intact gebleven en gelijk aan de interieurs van de koninklijke paleizen.
Anno 2017 nemen de koningen van het vaderlandse variété tijdelijk hun intrek. Met alle gevolgen van dien!

Meer informatie over Ashtonia en voor het bestellen van kaarten treft u hier >