Beste prijsgarantie
Geen boekingskosten
Na de Ashton Brothers overnachten en parkeren in hotel Figi te Zeist 2017-04-03T09:51:38+00:00

Na de Ashton Brothers overnachten en parkeren in hotel Figi te Zeist

In april 2017 toveren de Ashton Brothers het monumentale slot Zeist om tot hun eigen land, Ashtonia.

Wilt u er naar toe of heeft u al een ticket? Zorg dan voor een prettige nachtrust met een overnachting in hotel Figi. Het hotel ligt maar op een paar minuten lopen van Slot Zeist. U kunt zo rustig na de voorstelling nog nagenieten. Er is namelijk nog genoeg te doen op het feestterrein, door het slot wandelen, een hapje eten bij de diverse foodtrucks of nog een lekker drankje doen. Zo kunt u het het gehele spektakel meemaken totdat het om 23.30 uur sluit. Om vervolgens heerlijk dichtbij en in comfort te overnachten in een viersterrenhotel.

Hotel Figi ligt op 5 minuten lopen en biedt een ruim aanbod aan comfortabele hotelkamers. Iedere ochtend wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaargemaakt. Afhankelijk van uw reservering zit het ontbijtbuffet erbij inbegrepen. Kortom combineer uw bezoek aan Ashtonia met een hotelovernachting in Zeist voor een onvergetelijke ervaring.

Als hotelgast kunt u uw auto gratis parkeren in de parkeergarage naast het hotel. Bekijk het volledige assortiment aan hotelkamers.

Reserveer direct
Twin room
badkamer superior room

De Ashton Brothers – Ashtonia

De Ashton Brothers gaan in april drie weken lang theater maken vanuit Slot Zeist.
Dat hebben de theatergroep en producent RTL Live Entertainment woensdag bekendgemaakt.

In RTL Late Night vertelt het trio wat bezoekers kunnen verwachten van de voorstelling. “Ten eerste is daar het prachtige monumentale Slot Zeist. Dit heeft een prachtige tuin waar wij een hele grote circustent neerzetten.”

De Ashton Brothers is de door internationale pers en publiek bejubelde spektakel-groep, bewonderd om hun shows vol muziek, acrobatiek, ontroering en vooral: lachen tot je niet meer kunt. Circustheater in optima forma. Ze speelden van Toronto tot Parijs en van Budapest tot Barcelona en wonnen verscheidene theaterprijzen. In ASHTONIA brengen zij hun kunst- en vliegwerk naar een heel nieuw level.

Parkeren voor de voorstelling van de Ashton Brothers bij hotel Figi

Gaat u naar de Ashton Brothers in Slot Zeist dan kun u dichtbij parkeren in de parkeergarage van Figi. De parkeergarage is gemakkelijk bereikbaar en ligt midden in het centrum van Zeist. Het is een openbare parkeergarage waar ruimte is voor 267 auto’s. Vanuit de parkeergarage is het maar vijf minuten lopen naar Slot Zeist, waar Ashtonia van de Ashton Brothers zal verrijzen.

De tarieven voor de parkeergarage zijn:

€ 1,50 per uur
€ 5,- per dagdeel (6 uur)

De garage heeft ingangen zowel aan de Laan van Beek Royen als ook aan de Jufferstraat. Vanuit de parkeergarage kunt u theater hotel Figi overdekt bereiken. Er is geen lift in de parkeergarage aanwezig.